צוייר תוך כדי שיעור - זהה את הדמות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;866337:
ועוד עם אבן ביד...
אבן ?
רחמנא ליצלן
זו החוזה של קניית הקרקע מה שמרמז על שיחזרו לארץ ישראל (שם לב שיש כד ליד רגלו)

• הוסף לסימניות
לי היה נראה כניסיון לצייר את משה רבנו, הסנה בוער, של נעליך מעל רגליך, מטה ביד - מה עוד צריך?

• הוסף לסימניות
יש, אהבתי, צביעה מעצימה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;880052:
יש, אהבתי, צביעה מעצימה
תודה ...
לצערי אין הרבה כאן שחושבים כמוך :(:(:(

• הוסף לסימניות
הלינץ' היה לא על עצם הציור אלא על הנסיון לצייר דמות תנכי"ת.. הציור עצמו חמוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה שפר;882731:
הלינץ' היה לא על עצם הציור אלא על הנסיון לצייר דמות תנכי"ת.. הציור עצמו חמוד.
בפעם האלף ... אני לא סתם מציין "שהציור צוייר תוך כדי שיעור "
אני מציין זאת כדי להסביר מדוע ציירתי דמות שלא בדיוק במקום לצייר אותה
וחוץ מזה
אני לא הראשון ולא המאה שמצייר דמות תנכי"ת !
ולדעתי הדמות לא מצויירת בצורת מזולזלת
וגם התגובות לא נכתבו בצורה כזו ש-"הציור עצמו חמוד" :(:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה