צולם ביום חול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1767372:
לקח לי זמן להבין את הכותרת.
צילום יפיפה. [חומם יתר על המידה-זה הרגשתי-וזה יפה ככה]
צילמתי בקלווין קצת גבוה 6100
משום מה בקלווין 5000 הוא נתן לי צבע תכול בוהק לשמים, אין לי הסבר למה זה קרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1767401:
צילמתי בקלווין קצת גבוה 6100
משום מה בקלווין 5000 הוא נתן לי צבע תכול בוהק לשמים, אין לי הסבר למה זה קרה.

5200 זה הסטנדרט אני מאמין שאני לא מחדש לך. 5000 זה טיפה קר+השמים שבין כך תכולים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1767436:
5200 זה הסטנדרט אני מאמין שאני לא מחדש לך. 5000 זה טיפה קר+השמים שבין כך תכולים.
את השמים בכלל לא ראו.
(לא מכיר את הכלל הזה "5200 זה הסטנדרט" הסטנדרט של מה?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1767455:
את השמים בכלל לא ראו.
(לא מכיר את הכלל הזה "5200 זה הסטנדרט" הסטנדרט של מה?)

כלומר טמפרטורת הצבע של אור יום רגיל היא 5200 מעלות קלווין.
נראה לי שכשמכוונים על מצב WB הוא גם מכוון על 5200 אבל אני לא בטוח. יכול להיות שהוא מכוון באופן אוטומטי כך שבתאורה כחולה הוא מאזן ללבן-יותר צהוב. וכן להיפך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1767476:
כלומר טמפרטורת הצבע של אור יום רגיל היא 5200 מעלות קלווין.
נראה לי שכשמכוונים על מצב WB הוא גם מכוון על 5200 אבל אני לא בטוח. יכול להיות שהוא מכוון באופן אוטומטי כך שבתאורה כחולה הוא מאזן ללבן-יותר צהוב. וכן להיפך.
לא יודע
אני אף פעם לא משתמש במצבים האוטומטיים של הWB
אני מכוון לפי העין.

• הוסף לסימניות
יפה!
וכמעט מגרה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1767495:
לא יודע
אני אף פעם לא משתמש במצבים האוטומטיים של הWB
אני מכוון לפי העין.

אתה לא מסבך את עצמך?
לא מספיק צמצם-איזו-תריס-פלאש?

לי יוצא תמונות נהדרות כשאני על WB. רק במצבים מסוימים אני צריך לעבור לידני [לא שאני עושה את זה אבל לאחרונה קלטתי שאני צריך ובאירוע הבא אני כנראה יעבור לידני-במצב המסוים].

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1767529:
אתה לא מסבך את עצמך?
לא מספיק צמצם-איזו-תריס-פלאש?

לי יוצא תמונות נהדרות כשאני על WB. רק במצבים מסוימים אני צריך לעבור לידני [לא שאני עושה את זה אבל לאחרונה קלטתי שאני צריך ובאירוע הבא אני כנראה יעבור לידני-במצב המסוים].
לא מסובך
אחרי שתתרגל, זה נהיה כבר חלק מהאוטמטיות שלך.

• הוסף לסימניות
התלבטתי אתמול אם לצאת לצלם או לא ועכשיו אני ידוע שהפסדתי .תמונה מצוינת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י meiredri;1768056:
התלבטתי אתמול אם לצאת לצלם או לא ועכשיו אני ידוע שהפסדתי .תמונה מצוינת
אין לך מה להצטער
תמונה טובה כזו ביום אביך יכולה לצאת רק בבית חלקיה. (או בכל מקום פתוח אחר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה