צולם בתאורה טבעית

• הוסף לסימניות
מדהים!

והמבט... נראה שהקטן משתף איתך פעולה יפה....

• הוסף לסימניות
מתוק ומלאכי
הייתי מעט עורכת ע"מ להחליק את איזור המצח

• הוסף לסימניות
רק מלראות ת'מונה נהייה לי קר.....
הצעת הגשה שנעשתה באופן פרובזורי לחלוטין, אבל רק להדגמה-

קבצים מצורפים

• _MG_2010-2.jpg
    KB 125.1 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
מאמי..!
התאורה יפה,
קצת עקום,מחוספססס....וקר...
כמה דק' של עריכה וזה יראה אחרת.

ואם כבר הצעת הגשה - אני הייתי מגישה ככה :

קבצים מצורפים

• 1123222222.jpg
    KB 175.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;930839:
מאמי..!
התאורה יפה,
קצת עקום,מחוספססס....וקר...
כמה דק' של עריכה וזה יראה אחרת.

ואם כבר הצעת הגשה - אני הייתי מגישה ככה :
מה עשית? עריכה מקסימה

• הוסף לסימניות
לפני שהעלתי אותה חשבתי מה אני הייתי אומרת על זה ובאמת הזווית הפריעה לי, אבל זה היה יותר מוצלח מהתמונות האחרות
היישור יפה וגם החימום, תודה "לשם שינוי" ורחלי.
את הטיפול פנים נראה לי שאשאיר לתמונות של לקוחות שיראה מושלם. אבל את הבן שלי נראה לי שאני מעדיפה לראות איך שהוא באמת.

• הוסף לסימניות
עשית אותו ג'ינג'י, את בטוחה שהוא ישמח בכך??;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;931402:
עשית אותו ג'ינג'י, את בטוחה שהוא ישמח בכך??;)

בעלי ג'ינג'י ויש לי תאומות ג'ינג'יות. לפחות הוא נראה חלק מהמשפחה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה