מידע שימושי צ'ולנט בליל שישי

• הוסף לסימניות
אני עדיין לא מכירה חנות צ'ולנט ששמה בצ'ולנט: יין,דבש ובטטה-המוצרים שלטעמי עושים את הצ'ולנט!!!-חבל.
בכל אופן מחפשת צ'ולנט טעים, על איזה צ'ולנט אתם הכי ממליצים?

• הוסף לסימניות
קורניק (מוכן ומזומן) חזון איש 15 טעם הצ'ונט לא השתנה שם ב40 שנה האחרונות.
מגיעים מכל קצוות המרכז, חרדים, דתיים , מסורתיים , חילונים, לקנות שם צ'ונט בליל שישי.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
סתם ככה לפי המחקר שלי אלו שבביתם לא נהגו כל השנים לאכול טשולנט
יותר קל להם למצוא טשולנט טעים
כי אצלי זה ממש קשה...

• הוסף לסימניות
לא יודעת לגבי צ'ולנט בשרי (לא טעמתי)
אבל אין בשום מקום צולנט (פרווה) מושלם כמו במעדנייה ב'שערי רווחה' בירושלים. (הם בעצם סניף של מסעדת בית ישראל)
עד כמה שהידע והנסיון שלי מפותח בבישול, אני לא מצליחה בשום אופן לפצח את סוד התיבול שלהם.
הלוואי שמישהי תדע להגיד לי, ותחסוך לי כסף..

• הוסף לסימניות
לא יודעת לגבי צ'ולנט בשרי (לא טעמתי)
אבל אין בשום מקום צולנט (פרווה) מושלם כמו במעדנייה ב'שערי רווחה' בירושלים. (הם בעצם סניף של מסעדת בית ישראל)
עד כמה שהידע והנסיון שלי מפותח בבישול, אני לא מצליחה בשום אופן לפצח את סוד התיבול שלהם.
הלוואי שמישהי תדע להגיד לי, ותחסוך לי כסף..

את שמה בצ'ולנט יין?

• הוסף לסימניות
את שמה בצ'ולנט יין?
זה לא זה.
יש להם איזשהו תיבול עם טעם חזק ומודגש שאינני עולה על פשרו...
ניסיתי אבקות מרק למיניהם, רטבים לסוגיהם, תבלין ייעודי לחמין... ולא.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה