בשרי צ'ונט רטוב מידי

• הוסף לסימניות
יודעת שאצל רוב העולם הבעיה הפוכה,
אבל הרוטב של החמין שלנו יוצא מיימי מידי, ולא סמיך כמו צ'ונט נורמלי :(
בערב שבת כשהוא מונח על הפלטה הוא מעולה, אבל במהלך הלילה מפריש נוזלים.
למה? יש עצה?

• הוסף לסימניות
עיקר העניין הוא גריסים לא בתוך שקית אלא מפוזרים בצולנט כוס אחת לסיר נורמלי 6-8 מנות אמור לעשות את העבודה, וטיגון בצל בתחתית עד הזהבה ורק אח"כ לשפוך מים

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות!
לא שמה גריסים אורז או חיטה, אבל גם אמא שלי/ חמותי/ סבתא שלי וכו' שמות רק בשקית סגורה עם מים, ויוצא נהדר...
כן שמה הרבה מאוד תפוחי אדמה.
הפלטה כן נראית לי בסדר, כי קרה שאורחים הביאו חמין, ויצא טוב יותר...

• הוסף לסימניות
מה את משתמשת בתור בשרי?
יכול להיות שזה הנקודה.

• הוסף לסימניות
רעיון נוסף שעזר לי מאוד.
לבשל כשעה, שעה וחצי, בליל שישי, ולכבות.
עד הבוקר רוב הנוזלים נספגים בתפו"א והשעועית (וגם בגריסים).
אני מרויחה מזה גם צ'ולנט איכותי יותר.

• הוסף לסימניות
לשים פחות נוזלים, ניסית?
אני מכסה את הרכיבים במים ולא יותר.
כי אחרת באמת יוצא לי נוזלי.

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו פה הפלטה כנראה לא מספיק חמה
או שסיר לא מספיק עבה ושומר חום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה