"צ'ופים" בבגדים(כך קוראים לזה?)

• הוסף לסימניות
למה יש צ'ופים (נקודות) כאלה בבגדים(חורפיים) אפילו חדשים אחרי כביסה אחת?הכל נראה כבר לא יפה עם הצ'ופים האלה (בגרביונים של תינוקות, בסוודרים, ועוד)למה?
האם זה קשור לאיכות הבגד? (אם כן אז גם פוקס - באיכות נמוכה)
זה קשור לתוכנית של הכביסה ? (40 מעלות זה בסדר לסינטטי?)
אשמח לתשובות.
מייאש אותי לזרוק בגדים שזה עתה נקנו.

• הוסף לסימניות
זה סוג של בד!
גרביונים של כותנה - לא נהיה בהם אף פעם צ'פים ואילו באקרילן תמיד יש.
אחרי שזה קרה לי בכמה בגדים - אני בודקת טוב טוב את איכות הבגד לפני שאני קונה.

שמעתי על מישהו שלפני שהילדים יצאו מהבית סובבו את כולם בדבק סלוטייפ עד שהכל ירד..... אני הייתי זורקת לפח.

• הוסף לסימניות
איך את יודעת מה סוג הבד?

ולחורף לא תלבישי אקרילן?ממש מיואשת זה המון בגדים

• הוסף לסימניות
אני קונה סוודרים מסוג בד קטיפה ......... ואם קר -מלבישה מעל הגרביונים עוד גרביים.....

• הוסף לסימניות
אין מה לעשות מתמודדים!
יש מכשיר מיוחד שעובד על סוללות, (משהו קטן) שמורדי צ'פים...

• הוסף לסימניות
אוף אני שונאת אותם.אני קוראת להם סיבים תזונתיים.בכל מקום הם נמצאים.יש כאלה שאני מצליחה להוריד עם סכין גילוח-בעדינות.ויש כאלה שאני זורקת..זה מכוער...ומכלך מקום וברה שאני קונה יש סיבים כאלה..זבה לא קשור לשם או לחברה...
תנסו עם סכין גילוח זה מוריד נפלא.

• הוסף לסימניות
אקרילן תמיד מוציא צ'פים,
אם את רוצה חם בלי צ'פים: סריגי כותנה, פוטרים של 60% כותנה וגרביונים כותנה עבות.
אגב- הפוטרים של פוקס- מצוינים!! גם סריגים- עדיף שיהיו ללא הרבה אקרילן.
כביסה כהה כדאי על 30 מעלות.

• הוסף לסימניות
כשאמא שלי היתה ילדה אספו את הצ'פים האלו, במקום המכתביות של היום.
היו ניגשים לאנשים ברחוב ומורידים מהם להפתעתם צ'פים בכל מיני צבעים, והיו שמים אותם בתוך אלבום קטן לפי צבעים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;672625:
אקרילן תמיד מוציא צ'פים,
אם את רוצה חם בלי צ'פים: סריגי כותנה, פוטרים של 60% כותנה וגרביונים כותנה עבות.
אגב- הפוטרים של פוקס- מצוינים!! גם סריגים- עדיף שיהיו ללא הרבה אקרילן.
כביסה כהה כדאי על 30 מעלות.
דוקא הסוודרים שקניתי מפוקס יצאו מהם צ'ופים והם לא מאקרילן. מכותנה +עוד משהו לא זוכרת

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו: סכין גילוח אבל בעדינות.
זה עניין של סיבים קצרים, וזה כן קשור לאיכות הבד, והבגדים של פוקס אולי יפים אבל האיכות מהם והלאה.

• הוסף לסימניות
לפעמים לכבס הפוך - מאט את קצב הווצרותם.

• הוסף לסימניות
לא על אחריותי...
אבל אצלי הם זכו לגילוח באמצעות מכונת תספורת (!!!) 00
דרושה זהירות! אבל לפעמים אין הרבה מה להפסיד...

• הוסף לסימניות
למניעה - תכבסו הפוך.
להתמודדות - יש כאן אנשים יצירתיים הרבה יותר ממה שהייתי מדמיינת...

• הוסף לסימניות
צ'פים ולא...
יש מכשיר קומפקטי וחמוד שמוציא צ'פים!
מה לא שמעתן עליו?

• הוסף לסימניות
מהו?

מזה המכשיר?

• הוסף לסימניות
http://www.ikea.co.il/default.asp?catid={E69B3394-CFA4-4CB9-A59A-5299597DC8FF}&details_type=1&itemid={DC25C8A5-FB1A-4F08-94FA-F40D866EFB3F}

לרכישה באיקאה.
לא ניסיתי, אומרים שזה שווה.

קבצים מצורפים

• רולר סיבים.jpg
    KB 13.5 · צפיות: 67
  • הוסף לסימניות
שמעתי לאחרונה שכדאי לכבס בתוך ציפה של כרית, שומר על הסריג.
זה באמת מעצבן הצ'פים האלו, אני ממש "אלרגית" אליהם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה