צופן יום הדין

• הוסף לסימניות
היה לי העונג לאייר ספר קומיקס עם משלים על חגי תשרי, שמחה לשתף בחלק מהאיורים בספר.
אני מצטטת מה שכתבה הסופרת על הספר שכתבה. שנה טובה לכולם!
מ1.JPG
מ2.JPG
מ3.JPG
מ4.JPG

בימים אלו אני מוציאה בסיעתא דשמיא גדולה ועצומה ספר קומיקס חדש שלי, שנקרא צופן יום הדין.
הספר הזה נולד מתוך המון מחשבה ומעקב אחרי תהליכים.
כשהייתי ילדה, חיכיתי רק להגיע לסוכות. לא היה לי כוח לראש השנה וליום כיפור.
הייתי ילדה עמוקה וכל מה ששמעתי ולא הצלחתי ליישם, העיק עלי, ייסר את מצפוני. גרם לי להרגיש דחויה ולא אהובה על ידי בוראי ויוצרי.
שגדלתי, הבנתי כמה זה נורא שכל כך הרבה ילדים מסתובבים עם התחושה הזאת וסוחבים אותה פאתי גיל זקנה ושיבה לפעמים.
הבנתי עוד משהו, שזו הטקטיקה הכי פשוטה והרסנית של היצר. הוא לוקח לנו את ימי הקרבה וכורך אותם עם תחושות פחד, אשמה, אי אמון בעצמנו, ייאוש ומה לא?
הוא יודע הייטב איפה לנגן לנו.
החלטתי להילחם בו בזירה הראשונה שבו הוא מנצח כמעט ללא קרב. בשנות הילדות המוקדמות.
החלטתי לתת לילדים זווית הסתכלות אחרת. לקחתי משלים שמביעים רעיונות של קרבה ואהבה. הצמדתי משלים מעולם הילדים, כתובים בצורה יצירתית ומחברת שלא מאשרת לדלג עליהם. לא הטפה כי אם אהבה והעצמה.
חשוב לי שהמידע יגיע לכמה שיותר הורים לילדים.

קבצים מצורפים

• צופן יום הדין (1).pdf
    3 MB · צפיות: 40
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
סבבה לגמרי.
מי עשה את הבועות?

• הוסף לסימניות
מאד עדין ויפה

• הוסף לסימניות
הייתי מעדיף לראות בועות פחות שבלוניות ויותר מסוג שזורם יחד עם האיור. עובי קו פחות דקיק, ופחות ריבועים. אולי עם גבולות עגולים יותר.

• הוסף לסימניות
הייתי מעדיף לראות בועות פחות שבלוניות ויותר מסוג שזורם יחד עם האיור. עובי קו פחות דקיק, ופחות ריבועים. אולי עם גבולות עגולים יותר.
לגבי השבלוניות- זה דרישת הלקוח
על עובי הקו, והגבולות העגולים- צודק לגמרי, אני לא מצליחה לשנות את זה במנגה אצלי משומה...כמה שניסיתי, לא הלך, אולי משהו אצלי בתכנה לא בסדר, אבל גם לא מצאתי הדרכות מאוד ברורות על בועות, אני אשמח לראות שיש
תודה

• הוסף לסימניות
מקסים, אסתי, ממש מגוון ונעים לעין.

• הוסף לסימניות
לגבי השבלוניות- זה דרישת הלקוח
על עובי הקו, והגבולות העגולים- צודק לגמרי, אני לא מצליחה לשנות את זה במנגה אצלי משומה...כמה שניסיתי, לא הלך, אולי משהו אצלי בתכנה לא בסדר, אבל גם לא מצאתי הדרכות מאוד ברורות על בועות, אני אשמח לראות שיש
תודה
פשוט תעשי סרגל מרובע או עגול ותציירי עליו עם עט, זה ייצור בלון עם קו בעובי משתנה. בשביל הלשון - תבטלי את ההיצמדות לסרגל ומחקי קצת מהבלון וציירי קו חופשי ומאושר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה