כללי צורה באילוס

• הוסף לסימניות
איך אפשר ליצור באילוס צורת מלבן עם פינה אחת מעוגלת?
רק אילוס - לא אינדיזיין.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
הכי פשוט ליצור מלבן עם פינות עגולות ולישר את הנקודות. לא?

• הוסף לסימניות
reshape tool + הכלי בעט שמוריד את הנקודות. תעשי 2 נקודות איפה שאת רוצה לעגל ותורידי בפינה של המלבן.

• הוסף לסימניות
או שאפשר פשוט לאחד. ריבוע עם פינות מעוגלות+ריבוע בגודל זהה. כאשר קטמו לו פינה -(הוסיפו 2 נקודות באמצע 2 הדפנות הצמודות והחסירו את הקוקוד המשותף) בחירת 2 הצורות ואיחודם...
(נשמע מה זה מסובך, אבל זה בשניות!!!

• הוסף לסימניות
עושים מלבן עם פינות ישרות, ושמים מעליו בדיוק אותו גודל עם פינות מעוגלות.
בוחרים את שני המלבנים.
בוחרים את הכלי SHAPE BUILDER TOOL
ע"י SHIFT+M

ALT+קליק על השטח שבין הפינה הישרה למעוגלת, וזהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;1489803:
בוחרים את שני המלבנים.
ע"י SHIFT+M

תודה. מה זה הכלי SHAPE BUILDER TOOL ?

• הוסף לסימניות
חשבתי שמי שלא מפחד מCTRL+N מפחד מSHIFT+M

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;1489816:
חשבתי שמי שלא מפחד מCTRL+N מפחד מSHIFT+M

סליחה??????????????????

• הוסף לסימניות
כתוב לך בחתימה בהודעה
לא פוחדת מ....

• הוסף לסימניות
אני לא מאמין שזה עד כדי כך מסובך.
(אני יודע שאילוס תוכנה נורא מסורבלת, אבל עד כדי כך?)
נבדוק...

• הוסף לסימניות
אוקיי מCC זה אפשרי בצורה נורמלית. ייתכן שלפני כן זה לא היה כ"כ פשוט.
הם תמיד מפגרים בכמה שנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;1489803:
בוחרים את שני המלבנים.
ע"י SHIFT+M

אפשר כמה מילות הסבר על הכלי בכלל?

• הוסף לסימניות
אפשר פשוט ליצור באינדיזיין
העתק הדבק לאילוסטרייטור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1489845:
אוקיי מCC זה אפשרי בצורה נורמלית. ייתכן שלפני כן זה לא היה כ"כ פשוט.
הם תמיד מפגרים בכמה שנים.

יש לך נסיון עם CC? גם בתוכנות אחרות? אינדיזיין?

החידושים לטוב או למוטב?

(אני יודעת שעשו את דרימוויואר מלחיצה....)

• הוסף לסימניות
הכלי SHAPE BUILDER TOOL, הנקרא גם 'בונה צורות', או מאחד צורות, הוא כלי מאד נוח, ועושה פחות או יותר את העבודה של הפאטפיינדר ביתר נוחות.

כשיש כמה צורות אחת על השניה, ועומדים על הצורות עם הכלי הנ"ל, כל מקום שעומדים עליו נהיה בגוון אפור, ובלחיצה האיזור הזה נבחר, כלומר הוא יישאר קיים, אך אם לוחצים על אחד האיזורים + אלט, האיזור הזה יימחק, זה הרעיון של הכלי.

יש עוד ייתרון, שגם אם נוצרים 'חללים' בין הצורות, ניתן לבחור אותם עם הכלי הנ"ל שיוגדרו כאובייקט.

אם לוחצים קליק וגרירה, על כמה חלקים יחד, הוא מאחד אותם לאובייקט אחד.

ולגבי התגובה של ונתנו10, שאילוסטרייטור היא תוכנה מסובכת, צר לי, אך לענ"ד אין כמו אילוסטרייטור, אם לומדים אותה מסודר, ומבינים כל כלי מה הוא עושה ולמה הוא נועד כולל התנסות מעשית כמו שעושים במרכז ההדרכה פרוג, אצל המורה אריאל אלינסון, אין מצב לא לדעת ולהבין את אילוסטרייטור על בוריו, ואין על התוכנה הזאת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1489828:
סליחה??????????????????

אני מקוה שלא לקחו אותי מידי ברצינות ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה