דרוש מידע צורחת בלילה

• הוסף לסימניות
יש לכם רעיון מה יכול לגרום לתינוקות בת חודש וחצי לבכות מכאבי בטן כל לילה. לפעמים כמה שעות ברצף לפעמים פחות.
בשבועות הראשונים אחרי שנולדה היתה תינוקת שלווה ורגועה.
ואז הגיעו לילות של בכי. בד"כ בשעות של סוף ערב תחילת לילה. בוכה נרגעת אוכלת שוב בוכה. ואז מאזור 1 בלילה נהיה שקט עד הלילה הבא. בשאר היום אוכלת רגיל ויחסית רגועה. פה ושם יש כן ימים נדירים של כאבי בטן ביום. אבל זה נדיר יחסית לעומת השגרה הרגועה בימים והבוכיה בלילות.
חשבתי אולי היא אלרגית למשהו. אבל זה נשמע מוזר כי אם כן הצרחות היו אמורות להיות אחרי כל ארוחה ולא רק בלילה.
אם יש למישהו ניסיון/ רעיונות / פתרונות נשמח מאדדדד

• הוסף לסימניות
יש לכם רעיון מה יכול לגרום לתינוקות בת חודש וחצי לבכות מכאבי בטן כל לילה. לפעמים כמה שעות ברצף לפעמים פחות.
ואז הגיעו לילות של בכי. בד"כ בשעות של סוף ערב תחילת לילה. בוכה נרגעת אוכלת שוב בוכה. ואז מאזור 1 בלילה נהיה שקט עד הלילה הבא. בשאר היום אוכלת רגיל ויחסית רגועה. פה ושם יש כן ימים נדירים של כאבי בטן ביום. אבל זה נדיר יחסית לעומת השגרה הרגועה בימים והבוכיה בלילות.
חשבתי אולי היא אלרגית למשהו. אבל זה נשמע מוזר כי אם כן הצרחות היו אמורות להיות אחרי כל ארוחה ולא רק בלילה.
אולי תנסי לשנות משהו בתזונה שלך? (יש מומחים לעניין) בהנחה שהיא לא על תמ"ל..

הרבה נחת!

• הוסף לסימניות
יש בירושלים אחד בשם היימליך (תבררו את המספר שלו) שהוא עושה עם מכונה ויודע בדיוק מה הרגישות לתינוק אני הייתי עם סיפור דומה ובעזהשי"ת אחרי הביקור אצלו הכל השתנה לטובה

• הוסף לסימניות

בכל מקרה של דאגה - תמיד כדאי לשאול רופא, ולא כאן.
אחד יפחיד מנסיון שעבר,
ואחר ירגיע - מנסיון שעבר...

אני למשל מהזן השני:

למה לחפש בעיות?
זה נורמלי לגמרי.
היה לי ילד אחד ש'לא אהב' את השעות 4:00-7:00 אחה''צ.
ואני חשבתי שאני יורדת מדעתי - גם לטפל בגדולים יותר וגם בצרחות.....

הילדה הבאה כל ערב מ8:00 עד 12:00 בלילה בערך - היתה צריכה ידיים.
והאמת - אחרי הילד הקודם - הודיתי לה' על השעות שהיא בחרה.

אם במשך כל הזמן נראית רגועה, ועולה במשקל יפה, לדעתי - אין סיבה לדאגה.

אבל לשאול רופא - אף פעם לא מזיק.

• הוסף לסימניות
אולי תנסי לשנות משהו בתזונה שלך? (יש מומחים לעניין) בהנחה שהיא לא על תמ"ל..

הרבה נחת!
יש בירושלים אחד בשם היימליך (תבררו את המספר שלו) שהוא עושה עם מכונה ויודע בדיוק מה הרגישות לתינוק אני הייתי עם סיפור דומה ובעזהשי"ת אחרי הביקור אצלו הכל השתנה לטובה
תודה.
מכירה אותו והייתי אצלו עם הבן שלי.
הוא היה בוכה כך אחרי כל ארוחה ומאז שנולד בשונה ממנה.
עליתי לבד על הרגישות שלו אחרי שחיברתי לעצמי את הנתונים והלכתי להיימליך רק כדי לאשר את ההשערה שלי.
מה שמוזר לי שכאן זה רק בזמן מאד מסויים ושאר היום בסדר ואין לי שום תפריט קבוע שאני יכולה להניח עליו את האצבע.
אם היא רגישה לצורך העניין לביצים אז יוצא לי לאכול לפעמים בוקר לפעמים ערב ולפעמים בכלל לא. מה שלא משנה את העיתוי של הבכי. אפשר להחליף את הדוגמה בכל מאכל שהוא.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על היימליך.
דבר שני, תנסי להחליף סבון רחצה, להוריד מרכך מהכביסות ולהלביש צמוד לגוף רק כותנה.
אגב, הייתה לי קרובה שהלכה להיימליך והילדה לא אלרגית לכלום הוא טען שיש לה תולעים! במעיים והמליץ לאכול שום!
זה עבד!

• הוסף לסימניות
זה נשמע תאור אופייני לגמרי לגזים (הגיוני עד גיל 3-4 חודש) ובאמת יכול להוציא מהדעת. פתרון שעזר לילדים שלי מאוד. בחנות טבע - טיפות בשם ליקצ'יק שמיועדות לטיפול בגזים אצל תינוקות - 3 טיפות, לחכות 3 דקות והתינוק נרגע...
פלא פלאים!

• הוסף לסימניות
על טיפות גרפוטר
מישהו שמע/ ממליץ?
מומלץ.
כל תקופה וההתפתחות שלה כל תקופה והימים שלה והלילות שלה בגיל זה זה נורמלי לגמרי ולפני ריצה למומחים כדאי לשאול רופא ילדים, טיפת חלב, אמהות מנוסות (לאו דוקא בסדר הזה..) ייתכן ושקור לתזונה שלך, לתמ"ל, לתנוחת שכיבה שהיתה טובה וכעת פחות נוחה, לבשלות מערכת העיכול, למחזורי עירות שינה, לכל מיני...תינוק גם יכול להתגעגע לאמא או דברים פשוטים לחלוטין.. עוד לפני אלרגיות ובעיות תחושה. זה נורמלי!!!! בהצלחה

• הוסף לסימניות
צרחות בשעות הערב-לילה באמת ממש אופייני לכאבי גזים. לנו בזמנו ממש עזר התכשיר ׳סימיקול׳ של טיפטיפות, ויש גם את ליקצ׳יק וגרפווטר. לכל תינוק עוזר משהו אחר.. בכל מקרה כדאי ממש לנסות, זה פשוט מרגיע את התינוק וחבל על כל יום של סבל וצרחות...

• הוסף לסימניות
הבן שלי צרח מגיל כמה שבועות כל לילה, מחצות ועד 3.
מתישהו לא יכולתי לסבול את זה יותר, לקחתי אותו לשושנה שטייף (שיטה זהה לד"ר היימליך) וקיבלתי רשימת מאכלים שהוא רגיש אליו
התנזרתי לתקופה מהמון מאכלים- חיטה, מאכלים מטוגנים, ביצים (לבד, לא כחלק ממאפה/תבשיל), עגבניות ולא זוכרת מה עוד
תוך יומיים הוא הפסיק לצרוח. זה נתן לי המון כח להמשיך
אחרי כמה חודשים החזרתי את המאכלים בהדרגה, והשקט המשיך ב"ה.

רק מציינת שהרבה דברים שהיא אמרה לא התייחסתי (נושאים אנרגטיים מוזרים, וגם דברים כמו שיש לו ליחה ולכן צריך XYZ). גם ככה היה לי קשה, וגם יקר. אז רק לקחתי את נושא ההתנזרות ממזונות.

• הוסף לסימניות
ההבדלים בין ליקציק לסימיקול (לא מכירה גרפווטר) 1. ליקצ'יק הרבה יותר יעיל (תקופות ארוכות השתמשתי עם סימיקול ונאדה.. כלום!) 2. ליקציק עשוי מחומרים טבעיים בשונה מהסימיקול. 3. סימיקול הוא תרופה לכל דבר ועניין ופחות כיף לדחוף אותו לפה - לעומת 3 טיפות של תכשיר טבעי שלהכניס לפה ונרגע בלי לספור שעות וכמות מנות וכו'.

• הוסף לסימניות
הבן שלי צרח מגיל כמה שבועות כל לילה, מחצות ועד 3.
מתישהו לא יכולתי לסבול את זה יותר, לקחתי אותו לשושנה שטייף (שיטה זהה לד"ר היימליך) וקיבלתי רשימת מאכלים שהוא רגיש אליו
התנזרתי לתקופה מהמון מאכלים- חיטה, מאכלים מטוגנים, ביצים (לבד, לא כחלק ממאפה/תבשיל), עגבניות ולא זוכרת מה עוד
תוך יומיים הוא הפסיק לצרוח. זה נתן לי המון כח להמשיך
אחרי כמה חודשים החזרתי את המאכלים בהדרגה, והשקט המשיך ב"ה.

רק מציינת שהרבה דברים שהיא אמרה לא התייחסתי (נושאים אנרגטיים מוזרים, וגם דברים כמו שיש לו ליחה ולכן צריך XYZ). גם ככה היה לי קשה, וגם יקר. אז רק לקחתי את נושא ההתנזרות ממזונות.
כל הכבוד שעמדת בזה. מאד קשה לעשות כל מה שממליצה. ויש גם הבדל בים פתרון בעיות נקודתי לאורח חיים (שפוי)

• הוסף לסימניות
על טיפות גרפוטר
מישהו שמע/ ממליץ?
נחמד מאד, אבל אם משהו באמת מציק זה לא מספיק.
הבן שלי נרגע מזה למשך כמה שניות/דקות, ואז המשיך...
יש בזה צמחים מרגיעים, וזה גם מתוק.

• הוסף לסימניות
אם הנ"ל (הגזים וכו) לא עוזר, אולי שווה לך ללכת לד"ר רייז. הרבה פעמים לתינוקות יש שרירים תפוסים, קיבה תפוסה וכו והוא משחרר אותם - לפעמים ממש עושה פלאים.

• הוסף לסימניות
יונקת? אולי לא מספיק שבעה?
אולי לתת תוספת תמ"ל לפני השינה

• הוסף לסימניות
השעות נשמעות שעות אופייניות לכאבי בטן.
אם שאר היום היא רגועה זה נשמע זה.
כמעט תמיד עובר עד גיל 3 חודשים.

• הוסף לסימניות
היא פולטת?
תבדקי אם זה לא לא רפלוקס סמוי

ולמי שממליצה על אוסטופט- יש לכן אולי המלצה על אחד\אחת כזו בבי"ש??

• הוסף לסימניות
על טיפות גרפוטר
מישהו שמע/ ממליץ?

אני משתמשת לכל תינוק שנולד עד גיל 3 חודשים לא יודעת אם עזר לכאבי בטן אבל מה שבטוח זה מתוק והתינוק שוכח מהצרחות שמה מיד מוצץ ונרגעים אני לא יוצאת מבית חולים בלי זה
סתם כך אני היתי הולכת לרופא לבדוק שהכל תקין והצרחות לא נובעות משום דבר
הבת שלי צרחנית סופר ושמתי לב שאני שותה מספיק מים וזה אומר 4 ליטר ליום היא רגועה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה