דרוש מידע צורף בירושלים אזור בר אילן

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לתיקון טבעת זהב -
תיקון עדין ומקצועי.
מכירים מישהו שיכול לעשות את זה??
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
היכן בדיוק?
איך נקראת החנות?
הוא מקצועי?

• הוסף לסימניות
הצורף
סוף בר אילן לפני 'אור הצפון'

• הוסף לסימניות
הייתם שם לאחרונה? כי זכור לי שהוא כבר סגר מזמן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש בכיכר השבת את נצורליוף, זכור לי שנתנו מחירים ממש סבירים לתיקונים

• הוסף לסימניות
שכחתם לכתוב על הצורפים המיתולוגיים ברח' יהוית.
אני מתכוון לאלו שיושבים קרוב יותר לרח' יפו.
מימין למועדון של ה...לא יודע איך לקרוא להם.
את זה שיושב משמאל איני מכיר.

גם ההוא בבר אילן מצויין, אבל לא מגיע לרמת הדיוק של אלו מרח' יהודית.
כמה שהם משקיעים בצביעה שיהיה קרוב ככל שניתן למקור.

• הוסף לסימניות
יש צורף בשמואל הנביא בשורת החנויות של פיופ ונחמה, החנות האחרונה לכיוון גבעת משה.
אין לי ניסיון אישי אתו

• הוסף לסימניות
מישהו יודע האם הצורף בבר אילן עובד עדיין?
מישהו יודע שעות פתיחה שלו?
יש למישהו מספר טלפון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה