כללי צורת תשלום

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על לקוח שמעונין לשלם שוטף + 90 (כטענתו כמו שהוא משלם לכל הספקים)
העבודה איתו שוטפת מידי פעם פרוספקטים, אריזות, מודעות וכו'

• הוסף לסימניות
:)
הלוואי על כל הלקוחות שישלמו כך.
מוסר התשלומים בארץ מהגרועים בעולם.
90 יום? - זה כמעט מזומן.

• הוסף לסימניות
אישית, אינני מסכימה ליותר מחודש עד חודש וחצי וגם זה עם שליש מזומן.
תשלומים מאד גדולים, ניתן לחלק ל-3, אך בשום אופן לא לדחות את כל התשלום-לסוף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chen;48396:
העבודה איתו שוטפת מידי פעם פרוספקטים, אריזות, מודעות וכו'

אז מה הבעי' בכלל?

• הוסף לסימניות
יש כאלה שמשלמים רק אחרי חצי שנה וגם אז לא את כל התשלום אז תשמחי שזה תשלום שוטף.

• הוסף לסימניות
ונתנו, הבעיה שאני מבצעת עבודה ואני יודעת שאת התשלום אקבל בעוד 5 חודשים, זה מוציא את החשק לעבוד.

• הוסף לסימניות
תתעודדי חן, מטרתנו היא לחזק את רוחך ולומר לך שיש נורמה יותר גרועה.

• הוסף לסימניות
הבנתי. 30x3=150
:):):)
וחוצמזה, אם אתה לא רוצה, זכותך תמיד לא להסכים.
אני למשל לא מסכים, ככה לפחות נשאר עוד החשק לעבוד. ובכל זאת משלמים מתי שרוצים לשלם.

• הוסף לסימניות
זה לא ענין של עידוד, רציתי לדעת איפה מקובל לשים את הגבול, מאחר שזה עבודות שוטפות מידי חודש הלקוח בטוח שהוא יכול לשלם כמו לכל הספקים.
אני מבחינתי עובדת רק בכיף, ולכן אמרתי לא שיש לו אופציה אחת: לשלם שוטף + 30 ואז המחירים נשארים כשהיו. אופציה שניה לשלם שוטף + 90 ואז המחירים עולים ב - 30%, ושיבחר מבין השנים, מחר אקבל תשובה.

• הוסף לסימניות
שאלה של רבית.

לדעתי אין שום הצדקה לשלם לגרפיקאי שוטף כלום. ביומו תתן שכרו. עם הרבה לקוחות (בפרט מזדמנים או בעייתיים) אני לא נותן את העבודה לפני שאני מקבל תשלום! ואני מודיע את זה מראש כמובן. ואז אין שום בעיות. עדיף קצת אי נעימות בתחילה מאשר הרבה אי נעימות ועצבים בסוף. כשצריך לשלם יודעים יפה מאוד לשלם. אחרי שהעבודה אצלו צריך לרוץ אחריו.

כמובן שעם לקוחות קבועים ו/או גדולים צריך לתת קצת יותר שירות... אבל בסוף החודש אני מבקש תשלום (וגם מקבל).

בשונה מבתי דפוס ועסקים ששם מדובר על סחורה ולא על עבודה ושירות, יש כללים המקובלים בענף, ובפרט בענף הדפוס ששם יש גם שוטף 120, אבל לגרפיקאי צריך לשלם כמו לכל עובד שכיר מקסימום בסוף החודש. אם נדע לעמוד על שלנו בנועם אך בתקיפות, (בנחישות וברגישות....) יכבדו אותנו ויקבלו את התנאים.

• הוסף לסימניות
כסף בסיום העבודה. +תשלום מקדים בתחילת העבודה.

ולגרף - כל מילה פנינה. בסך הכל אנחנו עובדים ביגיעת כפים. אנחנו לא מגלגלים עשרות אלפי שקלים בחודש. אנחנו לא מפעלים ולא ספקים.
אין לנו על מי להפיל הלאה את השוטף הזה, כי אין לנו תשלומים לספקים.. התשלומים הם למחיתנו..
ומה נגמגם בסוף החודש לגננת או למכולת?? שיעשו טובה ויקבלו שוטף 60 או 90.
האם לא מגיע לנו תשלום הוגן על העבודה???
אולי הפוך אחרי שהוא משלם את הכסף נגיד לו להמתין איזה 60 יום עד שנשלח את הקובץ?. לא! זה לא. איחרת בשליחת הקובץ בשעתיים (הרי הוא הגיע רק אתמול בערב..) אתה חוטף על הראש. אבל הוא יכול לאחר את התשלום ב30 או 60 יום!?!?!? איזה הגיון זה?

(שוב אני לא מדבר על מפעלים וחברות שמגלגלים הלאה בשוק את השוטף הזה..עד שזה מגיע לעובד הפשוט כמוני כמוכם שהוא המסכן הגדול, שאין לו על מי לגלגל הלאה את השוטף והוא צריך לחיות על האשראי..)

• הוסף לסימניות
פרוג. מתי כן ומתי לא?

• הוסף לסימניות
אני מעדיף לשלוח כאלה לקוחות למעצבים שמספקים את היצירה שוטף + 90 יום.....

• הוסף לסימניות
אני משתדל גם לסכם עם לקוחות שישלמו מיד, אבל בסכומים גדולים, אני מתגמש מעט, מה לעשות אבל גם שמסכמים הרבה פעמים מבטיחים לי מחר נביא לך את התשלום ובסוף סוחבים לעיתים אפילו חודשים.

• הוסף לסימניות
בדיוק התבדחתי היום עם 'מרתהרב' שצריך להתחיל בנוהג חדש: משלמים היום ומקבלים את העבודה שוטף 30/60/90.... :)

• הוסף לסימניות
אולי לתת את העבודה בתשלומים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה