כללי צור קשר

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
א. תודה.

ב. כתוב שם "פרוג פרושיונל גרופס", אולי במקרה היה אמור להיות כתוב "פרוג פרופשיונל גרופס"?

ג. עורך הטקסט שבעמוד צור קשר מתפקד באופן תקין, אולי כדאי לתקן גם את זה שמובנה במערכת הפורום?

• הוסף לסימניות
יישר כח
לענ"ד כדאי להחליף את המיקום כך שהיממה האחרונה יישאר הכי ימני כי:
א. כך התרגלנו
ב. הוא הכי שימושי

• הוסף לסימניות
א. מסכים לא' של שיע.

ב. כתוב שם: "אתר פרומים מקצועי לאנשי הייטק,
לא רק שאנחנו לא חבורה של פרומים, אלא גם לאו דווקא אנשי הייטק.

ג. למה הצבע הירוק שונה? נראה כאילו הלוגו תפס מחלה קטנה. מרוב טשטוש של חולי הוא גם מתחיל לראות השתקפויות שלו על הרצפה.

ד. יש לעבור על הטקסט ולערוך אותו קשות, הוא עמוס בשגיאות שגורמות למראה חוסר מקצועי בעליל.

• הוסף לסימניות
גם ההודעות שלי תופסות חולי ורואות השתקפויות שלהן

• הוסף לסימניות
אלי ויסברג, אתה כותב הודעות מכרום, ושולח בתגובה מהירה?

• הוסף לסימניות
נכון, וזה לא מה שיגרום לי להפסיק לגלוש בדפדפן הנוח הזה.

אגב, הבעיה מתרחשת בשלב של המעבר לדף הביניים ("תודה על סבלנותך בלה בלה"), ואם אני ערני מספיק ללחוץ על Esc להפסקת הטעינה של הדף, זה לא שולח פעמיים.

• הוסף לסימניות
תמשיך בכיף להשתמש בכרום, רק תתחיל לשלוח הודעות דרך "שלח תגובה", ולא דרך "תגובה מהירה".

צפה בקובץ המצורף 62439

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 35.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
טוב, זה באמת לא האשכול לזה, סורי שכך התפתח העניין, אבל לגופו-
אני גולש באינטרנט מאוד איטי, שבו כל טעינת עמוד עולה בבריאות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;403790:
יישר כח
לענ"ד כדאי להחליף את המיקום כך שהיממה האחרונה יישאר הכי ימני כי:
א. כך התרגלנו
ב. הוא הכי שימושי

גם אני מצטרף מעומק הלב לבקשה זו!

• הוסף לסימניות
מבחינה אפיונית נכונה בעברית, כפתור "צור קשר" אמור להיות מצד שמאל למעלה.
למה? כי ככה אנשים רגילים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה