פשוט מאוד !מה צריך להביא/לעשות?
הישיבה לא מארגנים כלום
נשמח לכל מידע
תודה!!!
חוץ מהטופס שחתום ע"י עו"ד וראש הישיבה ותעודת זהותהוא טוען שלא צריך להביא כלום רציתי לשמוע ממביני דבר....
לכאורה כןבטוח שצריך טופס מעו"ד לפעם ראשונה ???? הוא בן 16+
בודאי !!! ללא חתימת עו''ד וראש הישיבה אין לו מה לחפש שם חוץ מלהסתבך...בטוח שצריך טופס מעו"ד לפעם ראשונה ???? הוא בן 16+
זה משהו חדש ?? ממתי ?בודאי !!! ללא חתימת עו''ד וראש הישיבה אין לו מה לחפש שם חוץ מלהסתבך...
כל עו''ד יכול לחתום על זה .. לא ביג דיל.
מה חדש ?זה משהו חדש ?? ממתי ?
כמו שאמרתי - אני בצו ראשון לא הבאתי שום חתימה חוץ מאת הצו עצמו שקיבלתי בדואר !מה חדש ?
צריך לבוא עם צו התייצבות עם חתימה מאז ומתמיד !!!
טוב. אולי אני טועה ..... לא יודע.כמו שאמרתי - אני בצו ראשון לא הבאתי שום חתימה חוץ מאת הצו עצמו שקיבלתי בדואר !
אז מה זה 'מאז ומתמיד' ???
ולא הסתבכתי כלל !
אז צריך לעשות סדרהורידו לי בטעות את המעמד ואז החזירו.
הבאתי מה שצריך ובטעות שלחו אותי לתשאול שכל בחור שמתגייס עובר הגעתי באיחור רב, עקב מעבר מגורים לא הגיע אליי שום צו הייתי כבר בצו חיול, כנראה לכן זה הסתבך...אז צריך לעשות סדר
אתה מדבר על פעם שניה ואילך כי בפעם הראשונה שאתה מגיע אין לך עדיין מעמד תלמיד ישיבה, וזה נקבע אז, (זה אותו הפעם שכל חילוני אחרי תשאול על מגורים ועל ההורים הוא הולך לבדיקות פרופיל, מה שנחסך לתמיד ישיבה.)
ומפעם שניה זה כבר במעמד תלמיד ישיבה שיכולים להוריד לך אם לא הבאת טפסים חתומים כנדרש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים