לאט, לאט, נראה לי יש להם עבודה בבני ברק עד הבחירות הבאות... אז כבר תהיה שוב הזדמנות לכלל התושבים בערים החרדיות לבחור את נציגי הציבור שלהם ולהחליט איזו דיסה הם מבשלים לעצמם.איך מזמינים אותם לבא למודיעין עילית.
אין להם סמכות אכיפה במודיעין עילית.איך מזמינים אותם לבא למודיעין עילית.
מהקנסות שיהיו שם אפשר לכסות את כל הגרעון התקציבי של המדינה.
אתה יודע מישהו שכבר שכבר שילם בפועל קנס?שהם משלמים סכומי עתק קנסות מכספי ציבור של תרומות
לא.אתה יודע מישהו שכבר שכבר שילם בפועל קנס?
אין יותר קבוע מזמני.הם טוענים שסגרו רק לצורך הבניה
ואח"כ ישיבו את המדרכה
לפי מיקום העמודים שהם יצקו הם לא חרגו מגבולות המגרש
בא נקווה שהם יעמדו בסיכומים
למה הרשות לאכיפה צריכה לגיטימציה? היא לא גוף פוליטי.השנקל שלי: הצעד עצמו מוצדק, אך זה טעות להתחיל עם אלו שיש להם הצדקה כלשהיא ותמיכה ציבורית גם אם רק חלקית, קודם תפרקו דברים שלא מועילים לאיש ורק מפריעים לכולם, אח"כ היה לכם יותר לגיטימציה.
מס' דברים שחשוב להדגיש.תכלס, צריך לומר תודה למינהל האכיפה של המקרקעין שלקחו ברצינות את הנושא, ובעזרת ה' בקרוב נראה גם תוצאות. עם זאת, לא ברור לי איך יש עדיין חסידויות שממשיכות להתמודד עם איומים בקנסות גדולים. כמה שמנסים להסביר בצורה ברורה ועניינית שהשטח לא שייך להם ושכדאי להם לעזוב בטוב, הם מתעקשים להמשיך להשתמש במקום. מה שמדהים עוד יותר הוא שהם משלמים סכומי עתק קנסות מכספי ציבור של תרומות על כל יום שבו הם ממשיכים במקום, ולא רואים שום רצון מצדם להרוס את המבנים שבנו באופן לא חוקי.
בא לא נשכח מי אשם בהריסההריסת בתי הכנסת בבני ברק | שבח, ממתפללי בית הכנסת זיו יהודה, למשי וגדלוביץ" ב"קול ברמה": "הרס בית הכנסת החל, מה שישאיר אלפים מתושבי השכונה ללא מקום תפילה. זה האיצקוביץ" של צפון העיר. מרגישים רדיפה נגד הדת, נגד התורה הקדושה. השר בן גביר אמר שלא תהיה אכיפה בררנית - אנחנו פונים לשר: האכיפה החלה. יש פה פשוט פשע בל יכופר"
שטח החום עדיין פנוי?בא לא נשכח מי אשם בהריסה
נציגי הציבור בעירייה שמייצגים את ציבור המתפללים שבמקום לתת את השטח החום שליד לבית הכנסת
נתנו לו את השטח הירוק ואז לא נשארה לרשות לאכיפה שום ברירה אלא להרוס!!!
ועל כן אין למי לבוא לצעוק אלא על נציגי הציבור שאנחנו הכנסנו למועצה שלא נקפו אצבע לעזור לתושבים
לזה נשלחו נציגי הציבורשטח החום עדיין פנוי?
אני לא יודע ממי אתה ניזון.....קצת אמת וסדר.
נכון לדקות האחרונות.[!]
לא הייתה שום הריסה של זיו יהודה או מי מבתי הכנסיות שנמצאים באיזור!!!!
עיתונאים חרדיים מוכרים ומוערכים נפלו בפח.
בהנהלת בית הכנסת הזמינו מיוזמתם מנוף בכדי שיוציא מס' ברזלים שהפריעו למערכת התשתיות בביה"כ,
-מה שגרם[אינני יודע למי...]-להוציא את התמונה הבאה ולהחליט שישנה הריסה.
מצ"ב הציוץ ברשת x של ישראל כהן מוקדם יותר היום.
[כל הנ"ל להבנתי ולדעתי בלבד.]
משהו פורק מבית הכנסת???אני לא יודע ממי אתה ניזון.....
נכון....בית הבנסת פירק מיוזמתו....
אבל מדוע????רמז...לא מרצון......
למה זה לא מרגש אותי?מאחורינו היה מקום פנוי ולפני הימים הנוראים העירייה אישרה לנו להרחיב שם אוהל גדול".
הוא תיאר את מה שקרה לאחר מכן: "אחרי החגים שיפצנו אותו, כל אברך שם פה כמה שקלים, התחלנו, שיפצנו, ברוך השם, נכנסו להתפלל, יש שם בכל שבת שש מניינים. היום בצהריים הגיעו לפתע נציגים מהעירייה והרסו את כל בית הכנסת". לדבריו, "אם זה היה קורה בתל אביב – זה היה פותח מהדורות".
פעם הבאת שתכתוב דברים תברר קודם.......משהו פורק מבית הכנסת???
אני לא ראיתי ולא ידוע לי....
פורק גם פורק.....לא הייתה שום הריסה של זיו יהודה או מי מבתי הכנסיות שנמצאים באיזור!!!
בכתבה שהבאת יש מנוף???תברר מה הוא עשה....בהנהלת בית הכנסת הזמינו מיוזמתם מנוף בכדי שיוציא מס' ברזלים שהפריעו למערכת התשתיות בביה"כ..
אני לא יודע ממי אתה ניזון.....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים