מידע שימושי צו סגירה לאולמי חתונות בבני ברק. מה עושים?!

מצב
הנושא נעול.
שיגיעו להסכם מול המשטרה שיערכו חתונות חינם.
בעל האולם יעבוד קשה ולא יקבל שקל.

אז כולם פונים כעת לתחנת המשטרה ועורכים שם את החתונות ...;)

אוי ואבוי, רק עכשיו אני רואה!!!
בן דוד שלי מתחתן מחר- יום שני בהדקל!!!!
אני בהלם.
כל המשפחה מחוץ לעיר הגיעו כבר עכשיו בגלל השלג.
אני לא מאמינה שעושים להם את זה!!!

מה היה פעם שעברה עם האולמות? הצליחו להכניס את המשפחות?
ב-7 בערב דיברתי עם דודה שלי והיא לא אמרה כלום. לא הגיוני!
החתונה של היום (ראשון) מה עשו??

אולי סופסוף הבני ברקים ובעלי השמחות יוכלו להתרווח באולמות פאר וגני יוקרה בחתונות שימומנו ע"י בעלי האולמות שנסגרו.
ולא יופרעו בין ביס לביס ע"י כל מיני אינשי דפשטי ידייהו לצדקה ואכלי קוגלא ומיני תרגימא מעשה ידי עלומי שם דלא ידעי בין ידא דימינא דילהון לידא דשמאלא ובודאי לא שיג ושיח להם בהכנת מגדנות עגלא תילתא ברוטב יין ואסאדו דמנח בצידא דשומנא דכבשה המכונה לייא על מצע חסה וצ'ימצ'ורי לכבוד חתן וכלה. 🤗

נכתב בהומור לכבוד בעלי השמחות המושבתות ובכללם יקירנו @יהודה מילר ושאר המשפחות כדוגמת בן הדוד של הכותב/ת מעלי..
המון מזל-טוב ורוב נחת יהודית אמתית מכל יו"ח בבריאות גופא ונהורא מעליא עדי זקנה וגם שיבה!!

אולי סופסוף הבני ברקים ובעלי השמחות יוכלו להתרווח באולמות פאר וגני יוקרה בחתונות שימומנו ע"י בעלי האולמות שנסגרו.
ולא יופרעו בין ביס לביס ע"י כל מיני אינשי דפשטי ידייהו לצדקה ואכלי קוגלא ומיני תרגימא מעשה ידי עלומי שם דלא ידעי בין ידא דימינא דילהון לידא דשמאלא ובודאי לא שיג ושיח להם בהכנת מגדנות עגלא תילתא ברוטב יין ואסאדו דמנח בצידא דשומנא דכבשה המכונה לייא על מצע חסה וצ'ימצ'ורי לכבוד חתן וכלה. 🤗

נכתב בהומור לכבוד בעלי השמחות המושבתות ובכללם יקירנו @יהודה מילר ושאר המשפחות כדוגמת בן הדוד של הכותב/ת מעלי..
המון מזל-טוב ורוב נחת יהודית אמתית מכל יו"ח בבריאות גופא ונהורא מעליא עדי זקנה וגם שיבה!!
קודם למצוא מקום פנוי- פשוט הזוי!!

ואת עלית המחירים כולם ירגישו מספיק שהוא יעלה ב1000 לארוע (3-5 ש"ח למנה) כפול 2/3 ארועים ביום כפול 20 יום הוא יכול לכסות כמעת כל חוב לכן קנס זה לא אפקטיבי
בכל מקרה אם המטרה היא לגרום לא להעסיק שבחים המשמעות היא עליה במחיר של האירוע.

פרסום ראשון בבני ברקי | המשטרה מסרבת בכל תוקף לבקשת עורך הדין של אולמי היכלי מלכות לפתיחת האולם גם לאחר פנייה בכתב מצידו. המשטרה אף מציינת שהיה חשש לאירוע בטחוני בשל השבחי"ם באולם שלא ניתן לפרט על האירוע בשלב זה. (הפרגוד)

אוי ואבוי, רק עכשיו אני רואה!!!
בן דוד שלי מתחתן מחר- יום שני בהדקל!!!!
אני בהלם.
כל המשפחה מחוץ לעיר הגיעו כבר עכשיו בגלל השלג.
אני לא מאמינה שעושים להם את זה!!!

מה היה פעם שעברה עם האולמות? הצליחו להכניס את המשפחות?
ב-7 בערב דיברתי עם דודה שלי והיא לא אמרה כלום. לא הגיוני!
החתונה של היום (ראשון) מה עשו??
הצו ניתן אתמול אבל יכנס לתוקף רק היום. אתמול לא היה אירוע בהדקל, בהיכלי מלכות התקיימו אירועים.

בינתיים הדבר היחיד שבוטל הוא השלג....

בכמה השבחים זולים יותר שכ"כ הרבה עסקים מעסיקים אותם?

תראו.
אחד הטענות שאנשים טוענים שהם עוברים על החוק
כי המדינה והמדינה והמדינה....

נמאס לשמוע את התירוץ המצוץ הזה...

מילא בדברים שלא פוגעים בציבור עוד היה אפשר להבין את ההיגיון

אבל פה זה הרי פגיעה בציבור
ולא מזמן יצא מהרב זילברשטייין מישהו שביקש ברכה על קרוב שלו שהעסיק שב"ח והוא במשפט
והרב זילברשטיין גירש אותו משם בבושת פנים...(משהו מעין זה... אל תיתפסו על הפרטים אלא על העיקרון)

אני קורא לחברה שלנו להימנע ככל האפשר מלהזמין אולם שמעסיק שב"ח
פשוט להשתדל ש לא ללכת אליהם ,הם מסכנים את שלום הציבור את שלומי ואת שלומכם
ושלום ילדיכם

נערך לאחרונה ב:
קל להגיד, אבל בסופו של דבר לכל מטבע יש 2 צדדים.

אנחנו נהיה מוכנים לשלם על אולם שמחות 20 אחוז יקר יותר אם נדע שהמקום לא מעסיק ערבים?

תמיד מקטרים על המחירים היקרים של עריכת החתונות, משתדלים להוזיל ולקצץ בדברים שאפשר, למרבה הצער זה אחד ממרכיבי העלויות.

1003597827.jpg

פרסום ראשון בבני ברקי | המשטרה מסרבת בכל תוקף לבקשת עורך הדין של אולמי היכלי מלכות לפתיחת האולם גם לאחר פנייה בכתב מצידו. המשטרה אף מציינת שהיה חשש לאירוע בטחוני בשל השבחי"ם באולם שלא ניתן לפרט על האירוע בשלב זה. (הפרגוד)
הותר לפרסום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה