מידע שימושי צו סגירה לאולמי חתונות בבני ברק. מה עושים?!

מצב
הנושא נעול.
חתונה שנקבעה להתקיים בהיכלי מלכות בתאריך ד' בניסם בעז"ה, זה אחרי ה-30 יום שך תו הסגירה- יש מה לחשוש, לחפש אולם אחר?
הדיבור הוא שהיכלי מלכות יהיו סגורים חצי שנה כי יש שם ליקויים טכניים, אין להם אישור עוסק מורשה וכו', ולא נעשו בדיקות אבטחה על האולם שלא יקרוס [בניין ישן], המשטרה נפלה עליהם רציני.

בקיצור - יש מה לחשוש, כדאי מאוד לברר בהקדם [בניסן לכאו' יש אולמות חליפיים יותר בקלות].

ש.י. כהן -
אין שום הבדל בין הערבים יש ערבי שב"ח וכו' ויש ערבי שגר בירושלים והיום עצבנו אותו בבית...
:unsure:
פעם שלישית להיום: שבח זה ערבי ששב"כ בחן את הנתונים שלו ואמר שהוא יותר בסיכון.
אני אישית נגד כל הערבים וכו וכו וכו אבל אני גם מבין שהעולם הוא לא שחור לבן

לא מכיר אותך וגם לא מעוניין ודאי לא אחרי השטויות שאתה כותב ואם נראה לך שהאשכול הזה מיועד בשביל התנגחויות אישיות אז אני יותר שנון...
אין שום קשר בין העוול שעשה בעל האולם לבין האנשים התמימים שסגרו אצלו על אירוע אופן הענישה (ואין ספק שחייבת להיות ענישה) צריכה להיות על בעל האולם בלבד כגון קנס כספי וכדו' הענישה הכוללנית הזו לא מוצדקת חד משמעית!!
במאמר המוסגר לא חושב שדיברתי בשמך מעולם (ואגב לא כותבים 'שהידים' אלא 'שאהידים')
מה לעשות שקנס לא מזיז בכיהו זה כפי שכבר כתבתי מה לעשות שיש דברים שצריך לעשות למען ישמעו ויראו (זה לא האולם הראשון שנתפס בקלקלתו פשוט הוא מהכי מרכזיים) ב"ה כפי שאני שומע מפה וממס' חתונות שאני מכיר כולם מסתדרים ולרוב על הצד היותר טוב אני מכיר אישית חתונה שעברה לקונקורד (לא רע) ברור שזה מלווה בהרבה עוגמת נפש אבל בדיני נפשות לא משחקים וכשצריך לסגור אולם סוגרים אולם עם כל הצער המתלווה
ועוד נקודה בתוך עמי אנוכי יושבת וכל אחד יודע שהסיבה שמעסיקים שבח"ם זה בגלל אותה תקווה שמקסימום יתנו להם קנס כי זה אולם ולא יעשו כלום לאולם וכמו שכתבתי עם הקנס הם יסתדרו יופי (מקסימום מעלים את המחיר ושהציבור ישלם) לכן צריך לפעמים להראות שאף אחד לא חסין ובעניין החתונות ב"ה עם ישראל הוא עם של גומלי חסדים ועוזרים אחד לשני

עוד דבר ששמעתי היום שבזמנו שהוחלפו בעלויות גם אז התבטלו ארועים במקום לחודש חודשים וגם אז אותו בעל אולם לא כ"כ התחשב כנראה זה אחד העונשים שהוא משלם עליהם עכשיו

:unsure:
פעם שלישית להיום: שבח זה ערבי ששב"כ בחן את הנתונים שלו ואמר שהוא יותר בסיכון.
אני אישית נגד כל הערבים וכו וכו וכו אבל אני גם מבין שהעולם הוא לא שחור לבן
לא מדויק
שב"ח הוא ערבי ששוהה בארץ ללא אישורים
כלומר אף אחד לא בחן אם הוא בסיכון או לא, הוא פשוט לא נבחן

ש.י. כהן -
אין שום הבדל בין הערבים יש ערבי שב"ח וכו' ויש ערבי שגר בירושלים והיום עצבנו אותו בבית...
אני מאמין שאתה לא חושב שאין הבדל בין ערבי שגר בדובאי שלשם הרבה טסים לערבי באירן או בלבנון מכל ערבי צריך להיזהר רק יש הבדל מהיכן הוא מגיע האם הוא מגיע ממקום של טרור והוא חי טרור או שהוא מגיע ממקום פחות או יותר רגוע ומסביבה שרוצה שקט

לא מדויק
שב"ח הוא ערבי ששוהה בארץ ללא אישורים
כלומר אף אחד לא בחן אם הוא בסיכון או לא, הוא פשוט לא נבחן
כן, ברור, אבל אם הוא היה יכול להגיש אישורים ולקבל מעבר? הוא היה עושה את זה.
או שהוא יודע מראש שהוא לא יקבל (ועניתי כבר על המצב העכשוי) או שהוא ניסה ולא קיבל

כן, ברור, אבל אם הוא היה יכול להגיש אישורים ולקבל מעבר? הוא היה עושה את זה.
או שהוא יודע מראש שהוא לא יקבל (ועניתי כבר על המצב העכשוי) או שהוא ניסה ולא קיבל
או שבדיוק פג תוקף האישור שלו ועוד לא ניתן לו חדש

ובגלל זה מה?
לא לסגור אולמות?

ברור שיש.
וצריך להגיע לכולם ולעשות מה שצריך
ואם בגלל זה יצטרכו לסגור אולמות או מקומות משמעותיים
אז יסגרו
אין מה לעשות
גם אם אתם הזמנתם שם חתונה ונשארתם תקועים כמה ימים לפניה ללא אולם...

יש פה מישהו שמחתן בחודש הקרוב בהדקל?

השכנים היו יודעים
א. שידעו. ויצעקו ויוציאו פשקוילים. עדיף שהמדרכה תתלכלך בפשקויל מאשר בדם.
ב. למה ידעו? להבנתי המשטרה לא אומרת מי סיפר (רק יהיה לשכן ניחושים)

גם אם אתם הזמנתם שם חתונה ונשארתם תקועים כמה ימים לפניה ללא אולם...
יש לי 3 חברות.

ותאמיני לי , שהן כולן מבינות את זה.

אחת מתחתנת היום - והזיזו את החתונה מהיום למחר.
ועוד שתיים שבוע הבא.
שאחת מצאה מקום והשנייה עדיין לא.

ואני מכירה עוד כמה שאמורות להתחתן בקרוב...

יש לי 3 חברות.

ותאמיני לי , שהן כולן מבינות את זה.

אחת מתחתנת היום - והזיזו את החתונה מהיום למחר.
ועוד שתיים שבוע הבא.
שאחת מצאה מקום והשנייה עדיין לא.

ואני מכירה עוד כמה שאמורות להתחתן בקרוב...
אף אחד לא מבין את זה.
זאת אומרת את העסקה של שב"חים בשביל לחסוך עוד 10-30 שקל לשעה, בשנת 2025 אחרי מה שעברנו...

לכל מי שמנסה לשפיע את דעתו עם הרגש שזועק עד השמים אף אחד לא רוצה להיות במקום הזה ודאי לא של ההורים או של החתן והכלה (אני לא יודע מי יותר בלחץ לדעתי ההורים(שהם אלו שצריכים לדאוג למקום חילופי) אבל במקרים של דיני נפשות צריך לעבוד עם השכל (לא למחוק את הרגש אבל כן להזיז אותו קצת הצידה) וזה לא נכון לומר מה היית אומר במקומם אולי הייתי זועק עד השמים אבל בכל אופן היה מצופה ממני להבין את המצב שיש פה אדם שסיכן מאות אם לא יותר ומה לעשות יש מצבים שמענישים מישהו והסביבה סובלת

דמיינו סיטואציה,
שני עובדים ערביים באולם שמחות בני ברקי פותחים באמצע אירוע ע"י קלצ'ניקוב בצרור יריות.
טוב, כמובן ח"ו, אבל כן, עם אותם שבחים שנתפסו לא היו נחשפים - זה ח"ו היה קורה!!!
ועכשיו, לאחר שקראתם את הנ"ל, בהנחה והייתם עורכים שמחה באולמות הנ"ל, הייתם מוכנים לשכור אולם, רק לערב אחד במחשבה שיש סיכוי שכזה דבר היה קורה??? אז התשובה היא בוודאי לא.
ידעתם מראש, אבל, לא כ"כ רציתם לדווח, כי...כי פחדתם שיעשו עליכם שיימינג...
כמעט כמו ה-7 באוקטובר, לא?
ומכאן, על כל האמור לעיל...

אף אחד לא מבין את זה.
זאת אומרת את העסקה של שב"חים בשביל לחסוך עוד 10-30 שקל לשעה, בשנת 2025 אחרי מה שעברנו...
מבינות את המצב.
לא את העסקת השב"חים -

אני איתך ב100 אחוז
ואת יודעת את זה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה