צ'ט גיפיטי לא מובן
E English Tech משתמש מקצוען מנוי פרימיום 22/6/25 הוסף לסימניות #2 א. לפעמים ריענון עוזר ב. אולי יהיה יותר קל לעזור אם תעלו את השאלה לכאן
צ צפורה זיסמן משתמש פעיל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג D I G I T A L 22/6/25 הוסף לסימניות #3 לרוב זה בגלל שמופעל ''תרגום אוטומטי'' במחשב
י יניב 2024 משתמש פעיל 22/6/25 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י Odedperi: צפה בקובץ המצורף 1993825 לחצ/י כדי להרחיב... קורה כל הזמן לאחרונה נראלי בגלל נטפרי
נכתב ע"י Odedperi: צפה בקובץ המצורף 1993825 לחצ/י כדי להרחיב... קורה כל הזמן לאחרונה נראלי בגלל נטפרי
O Odedperi עימוד ועיצוב ספרים באיכות עימוד ספרים D I G I T A L עימוד ספרים 22/6/25 הוסף לסימניות #5 תודה לכולם!! אני באתרוג , מה שעזר זה התרגום האוטמטי שהיה מופעל אצלי , השבתתי אותו ורואים מצויין תודה!!
תודה לכולם!! אני באתרוג , מה שעזר זה התרגום האוטמטי שהיה מופעל אצלי , השבתתי אותו ורואים מצויין תודה!!
י יניב 2024 משתמש פעיל 25/6/25 הוסף לסימניות #7 נכתב ע"י bring them home now!: לי הוא כתב שזה בגלל חיבור איטי לאינטרנט לחצ/י כדי להרחיב... אצלי גם כשהאינטרנט מהיר זה כך יש למישהו פתרון?????
נכתב ע"י bring them home now!: לי הוא כתב שזה בגלל חיבור איטי לאינטרנט לחצ/י כדי להרחיב... אצלי גם כשהאינטרנט מהיר זה כך יש למישהו פתרון?????
י יצירה מקורית משתמש צעיר 25/6/25 הוסף לסימניות #8 לעבור לשיחה אחרת בצ'אט זה מרענן את השיחה הקודמת ואז חוזרים לשיחה צריך סבלנות עד שהוא מסיים את התגובה יש נקודה כחולה
לעבור לשיחה אחרת בצ'אט זה מרענן את השיחה הקודמת ואז חוזרים לשיחה צריך סבלנות עד שהוא מסיים את התגובה יש נקודה כחולה
י יניב 2024 משתמש פעיל 25/6/25 הוסף לסימניות #9 נכתב ע"י יצירה מקורית: לעבור לשיחה אחרת בצ'אט זה מרענן את השיחה הקודמת ואז חוזרים לשיחה לחצ/י כדי להרחיב... ואוו, הצלת אותי תודה רבה ממש .
נכתב ע"י יצירה מקורית: לעבור לשיחה אחרת בצ'אט זה מרענן את השיחה הקודמת ואז חוזרים לשיחה לחצ/י כדי להרחיב... ואוו, הצלת אותי תודה רבה ממש .
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת