ציוד חדש לסטודיו

• הוסף לסימניות
אני בדרך לקנות ציוד חדש לסטודיו. יש לי כרגע שתי אופציות שהם בערך אותו עלות:
א. מבזקים של RIME LITE מארליך 2 של 600W ואחד של 400W
ב. מבזקים ELINCHROM מוילנסקי 2 של 400W ואחד של 500W

מה אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
מה גודל הסטודיו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1101217:
מה גודל הסטודיו?

כרגע חדר רגיל אבל אני עוברת בעז"ה בקרוב לבערך 5*7 מטר

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שיש לך צורך בתאורה כ"כ חזקה
את מצלמת גם מוצרים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1101234:
אני לא חושבת שיש לך צורך בתאורה כ"כ חזקה
את מצלמת גם מוצרים?
כן
על מה את כן ממליצה?

• הוסף לסימניות
בסטודיו ילדים אין צורך ב600 כי בד"כ עובדים עם צמצם 7-10 לי שי גם פלאשים של 250 וזה מספיק לי
ההבדל הוא במהירות של הטעינה של הפלאש ז"ז שאת יכולה לתתקתק יותר מהר (מדברת על שניות וחלקי שניות)אבל לא נראה לי משמעותי אם את רוצה בכל תמונה להתפקס והילד בכל מקרה זז

(אני יודעת מבעלי מקצוע שבמוצרים בד"כ רוצים עומק שדה מאד גדול ומשתמשים במקרו או בעדשה רחבה לכן מומלץ לעבוד עם צמצם מאד סגור, בשביל זה צריך פלאשים בעלי עוצמה כמו 1000 ויותר ולכן אין כ"כ משמעות בין 400-ל600 אבל בכל מקרה יש לך 3 פלאשים אז אפשר להסתר ואפשר גם עם הרבה פחות)

תקנו אותי אם אני טועה

• הוסף לסימניות
למה ארליך אם יש פוטופריק?

• הוסף לסימניות
אלינכרום מוצר יותר "מוכר" מריימלייט.
מצד שני האחריות של ארליך מעולה. כך שלא הייתי מהסס מלקנות את הריימלייט.

כנראה שהייתי הולך בכל מקרה על האלינכרום.
אני לא בטוח שאת צריכה יותר מ400W

• הוסף לסימניות
יש לי אלינכרום, הם מאוד קלים לנשיאה ותיפעול, הם גם קטנים יחסית ונוחים לאיחסון.
אם ריימלייט אין לי נסיון.
נראה לי גם ש 400W יספיק לך.

• הוסף לסימניות
400W מספיק!
אם את מתכוונת גם לעבוד עם ניו בורן- צריכים אפילו פחות..
לי יש אחד של 150W לניו בורן כי עובדים עם צמצמים פתוחים.

• הוסף לסימניות
באלינכרום, מהירות ההבזקה אחד אחר השני, הרבה יותר מהירה מוילנסקי.
הסיבה לכך היא, במבנה של הפלש שמחולק לכמה קַבַּלִים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה