ציוד לסטודיו

• הוסף לסימניות
אני מעונינת להתנסות בצילום, יש למישהו ציוד בסיסי לסטודיו לא כולל מצלמה יד שניה הכי זול שיש?

• הוסף לסימניות
אין שם..

• הוסף לסימניות
אין שם..

• הוסף לסימניות
צלם מקצועי ברמה שהחליט לייבא מהאיביי במחירים מוזלים לארץ (בדרך כלל מחיר איביי פלוס מע"מ) נותן גם אחריות לשנה וחצי שנה על מוצרים קוראים לו אודי 050-2500604
www.godox.co.il

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1337304:
אני מעונינת להתנסות בצילום, יש למישהו ציוד בסיסי לסטודיו לא כולל מצלמה יד שניה הכי זול שיש?

היייייי!!!
לא אני פרסמתי את ההודעה הז!!
אמאא!
מי משתמש בשם משתמש שלי?
הצילו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1366907:
היייייי!!!
לא אני פרסמתי את ההודעה הז!!
אמאא!
מי משתמש בשם משתמש שלי?
הצילו!

שימי לב שזה מלפני מעל חודש.
בטוח זה לא היית את?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מזל בן הרוש;1366908:
שימי לב שזה מלפני מעל חודש.
בטוח זה לא היית את?
אה,
אולי,
לא זוכרת.

• הוסף לסימניות
לך יעלי, ולכל הצלמות -
לראשונה ראיתי עכשיו את האתר הסיני אליאקספרס,
ויש שם המון אביזרים לצילום ניובורן יפהפיים במחירים מצחיקים באמת (10 דולר ומטה :))
המשלוח שם בחינם, אפילו בשביל פריט אחד,
אז אם חידשתי למישהי אשמח :)

קבצים מצורפים

• 2014-New-Free-shipping-Fashion-Handmade-Crochet-Baby-Rabbit-hat-and-cover-font-b-Newborn-b.jpg_2.jpg
    KB 26.4 · צפיות: 24
  • Baby-Butterfly-Hat-Cape-Costume-Set-Girl-font-b-Newborn-b-font-font-b-Photography-b.jpg_220x220.jpg
    KB 21 · צפיות: 19
  • Comfortable-Handmade-Knitted-font-b-Newborn-b-font-Hammock-Cocoon-Baby-font-b-Photography-b-font.jpg
    KB 29.2 · צפיות: 12
  • Crochet-Baby-Hammock-font-b-Photography-b-font-font-b-Props-b-font-Infant-Toddler-Crochet.jpg_22.jpg
    KB 7.9 · צפיות: 20
  • Crochet-Knit-Baby-Hat-Cake-Design-Lovely-font-b-Newborn-b-font-Baby-Beanies-Cap-Handmade.jpg_220.jpg
    KB 19 · צפיות: 32
  • -font-b-Newborn-b-font-Baby-Crochet-font-b-Photography-b-font-font-b-Props.jpg_220x220.jpg
    KB 28.2 · צפיות: 17
  • Free-shipping-Cute-baby-Crochet-Rainbow-hats-font-b-newborn-b-font-font-b-photography-b.jpg_220x.jpg
    KB 17.5 · צפיות: 11
  • Free-shipping-Sunflower-style-baby-hat-handmade-crochet-font-b-photography-b-font-font-b-props.j.jpg
    KB 21 · צפיות: 15
  • Hand-Crochet-Ladybug-Set-Baby-font-b-Photography-b-font-font-b-Props-b-font-font.jpg_220x220.jpg
    KB 24.6 · צפיות: 10
  • Mickey-Designs-Baby-Crochet-font-b-Photography-b-font-font-b-Props-b-font-Infant-Costume.jpg_220.jpg
    KB 16.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יש למישהי נסיון עם זה?
כי אני בזמנתי מאיביי דברים בגרושים
גם ענק וגם לא משהו.......

• הוסף לסימניות
ועוד כמה (מדגם, יש שם המון, ושוב הכל בסביבות 5 דולר)

קבצים מצורפים

• NEW-Cute-Turtle-Toddler-Boy-Girl-Baby-Beanie-font-b-Newborn-b-font-Costume-Photo-font.jpg_220x22.jpg
    KB 15.5 · צפיות: 15
  • NEW-ELF-font-b-Newborn-b-font-Hat-Baby-Pixie-Elf-Christmas-Beanies-Handmade-Crochet-font.jpg_220.jpg
    KB 30.9 · צפיות: 14
  • Peacock-Style-Baby-font-b-Photography-b-font-font-b-Props-b-font-Costume-Outfit-font.jpg_220x220.jpg
    KB 29 · צפיות: 14
  • Rabbit-Design-Baby-font-b-Newborn-b-font-font-b-Photography-b-font-font-b-Props.jpg_220x220.jpg
    KB 26.3 · צפיות: 16
  • Turkey-Style-Baby-Hat-with-Diaper-Cover-Set-font-b-Newborn-b-font-font-b-Photography.jpg_220x220.jpg
    KB 17.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הצב והארנב....

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון שלוקח מינימום חודשיים עד שהדברים מגיעים.
ולא תמיד זה נראה בדיוק כמו בתמונה.
אבל אם מדובר בסכומים קטנים יתכן ושווה להמר.

• הוסף לסימניות
שווה להמר

אני בתור חובבת צילום
לפי הלידה הזמנתי משהו כדי שיהיה לצלם את הרך הנולד
בפועל זה נדחה ונדחה
אבל בסוף צולם
בכל מקרה זה הגיע די מהר והיה בגודל מעולה

קבצים מצורפים

• S1270027.png
    KB 619.2 · צפיות: 20
  • 12.png
    KB 664.3 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אפשר קישור לאתר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ינאי;1366974:
יש למישהי נסיון עם זה?

בדיוק רציתי היום לפתוח אשכול על העניין הזה כי יש לי משהי שעושה את זה בתשלום סמלי
ובמחירים טובים מאוד. היא מכירה את האתר שלהם מעולה
וכך את חוסכת כאבי ראש מיותרים.:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ינאי;1366974:
יש למישהי נסיון עם זה?

יש דברים שהזמנתי מאיביי והיה מעולה חלק זבל. כן זה סוג של הימור
אם רוצים ללכת על בטוח קונים ב etsy יותר יקר
הרבה יותר איכותי שירות מעולה
גילוי נאות - אני קונה כמעט רק שם פשוט אין לי כסף מיותר לזרוק לפח, מעדיפה ללכת על בטוח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1367664:
יש דברים שהזמנתי מאיביי והיה מעולה חלק זבל. כן זה סוג של הימור
אם רוצים ללכת על בטוח קונים ב etsy יותר יקר
הרבה יותר איכותי שירות מעולה
גילוי נאות - אני קונה כמעט רק שם פשוט אין לי כסף מיותר לזרוק לפח, מעדיפה ללכת על בטוח

יכולה לשלוח לי קישור?

תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה