ציוד לצלמת מתחילה

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על דגם
ניקון d90
עדשה 18/105
טוב בתור התחלה? או שגם זה לא?

• הוסף לסימניות
זה נחמד

אם זה יד שניה
יש לי דגם מתקדם יותר להציע + עדשה ופלאש

• הוסף לסימניות
כמה עולה?

• הוסף לסימניות
במחיר דומה אפשר לקנות את הD7000 שללא ספק עדיפה מה90.
להתחלה יתכן שכדאי לקנות דגם מתקדם יותר מיד שניה, זו מצלמת ניסויים ... לא יודע מה תמיר הציע אבל שווה לבדוק.

• הוסף לסימניות
מעולה בתור התחלה!

נכתב ע"י DESIGNIK;1484413:
מה אתם אומרים על דגם
ניקון d90
עדשה 18/105
טוב בתור התחלה? או שגם זה לא?

בתור התחלה? ציוד ממש טוב!
למרות שבעצמי החלפתי 4 גופים וכך וכך עדשות ב4 שנים, אבל התחלתי נמוך יותר מאשר D90. התקדמתי רק כשהבנתי את מה אני מחליף ומה הסיבה...
ההמלצה שלי היא לקנות בהתחלה ציוד יד2 שמור[!] ודי בסיסי. כשמגיע הזמן להתקדם אפשר להשאיר את הציוד המקורי כציוד גיבוי, או כמובן למכור.
את הכסף הגדול כדי לשמור לאופטיקה איכותית, [נעול על ניקון?] ולקנות רק כשכבר ממש מרגישים מה חסר בציוד הנוכחי...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם יש פה עוד מישהו שמעונין למכור מצלמה יד שניה אשמח לקבל פרטים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;1490020:

קנון\ניקון?
גוף\עדשות?
קבועות\זום?
צמצם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;1490020:
לתמיר יש הצעה מעולה, לא נראה לי שתמצאי משהו יותר טוב מזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1490135:
לתמיר יש הצעה מעולה, לא נראה לי שתמצאי משהו יותר טוב מזה.

אוקיי... מה, רק אני לא מצליח לגלות מה תמיר מחביא...?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לצערי הרב כבר לא רלוונטי מה שתמיר מציע (נמכר היום)
איזה דגם הכי מומלץ לצילום אירועים בסביבות ה6.000?
כמובן שהמחיר כולל הכל (עדשה ופלאש)
אשמח לשמוע מניסיונכם, הבנתי שניקון עדיפה באירועים על קנון כך שהכיוון שלי הוא ניקון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה