מזגן ציוד נלווה להתקנת מזגן - צינורות? תריסים וכו'

• הוסף לסימניות
בס"ד
סגרתי עם מתקין על התקנה לא כולל חומר
והמחיר של החומרים נראה לי גבוה מדי
אשמח לדעת מה המחירים המקובלים ומה הציוד הנלווה,
וכן
האם אני יכולה לקנות באופן עצמאי ולספק למתקין?
תודה רבה לעונים

• הוסף לסימניות
איזה מזגנים נסתרים?
זה VRF?

• הוסף לסימניות
וכמה עלות ההתקנה?

• הוסף לסימניות
אנחנו בדיוק התקנו מזגנים
אני אתן לך פרוט שנתן לנו
כמובן המזגנים עיליים
700 שקל התקנה
300 שקל קידוח בטון (לא היה לנו חורים בקיר כלל) היה צריך לעשות שני חורים
המזגן כולל 2 מטר צנרת- כל מטר נוסף 120 ש"ח
הורדת סורג 150
היה צריך להוסיף נקודות חשמל, משך חשמל בקו ישר- 350 ש"ח

• הוסף לסימניות
מדגישה שאני לא יודעת אם הוא נקרא זול
לקחנו הצעת מחיר אחת והוא פשוט נתן ככה מדויק!!!

• הוסף לסימניות
הוא רצה 8500 לכ10 מזגנים
מוגזם ביותר לדעתי
מה זה כולל ?
תשאל אותו ממש לפרטים הקטנים כי האנשים האלה אומרים לך כאילו מחיר נמוך ואז תמיד תופרים מהצד על כל מיני תוספות ושטויות
תשאל מדויק
על צנרת וכמה מטר צינורות מים
חשמל
תעלות אויר
תושבת ליחידה הפנימית
משאבת מים אם צריך
גרילים(הפתחים של המזגן בגבס ) ואיזה סוג
בקיצור תהיה ראש קטן כאילו ותשאל הכוללללל

• הוסף לסימניות
מתקינים לוקחים בין 100 ל120 ש"ח לכל מטר צנרת נוסף
אני פשוט קניתי באופן עצמאי צנרת של המזגן ויצא לי 37 ש"ח למטר
(קניתי את זה במחסני מיזוג יש להם סניפים בירושלים ובבית שמש, מאמין שיש להם עוד סניפים, הוא גם הדריך אותי קצת בשמחה)
פשוט תבא עם מפרט של המזגן לחנות והם יתאימו לך צנרת

• הוסף לסימניות
כשקונים צנרת חשוב לוודא שזו צנרת נחושת ולא אלומיניום, יכול לחסוך דליפות בעתיד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה