WooCommerce ציון כמות מוצר בהזמנה בעמוד ארכיון. כיצד?

• הוסף לסימניות
להלן אתר שנבנה לפני 5 שנים
בעל האתר טוען שהלקוחות מסתבכים עם ציון הכמות בהזמנה
כמו שאני מבינה הלקחות לא נכנסים למוצר ואז מוסיפים להזמנה ,אלא לוחצים על הוסף לסל בעמוד ארכיון- שם אין אופציה לסמן את מספר יחידות המוצר שמעונינים להזמין.
בסיום ההזמנה הם יכולים לשנות כמיות אבל זה מסבך אותם.
אני מעונינת להוסיף אופציה של כמות בעמוד ארכיון- אני מבינה שצריך להוסיף קוד מסוים אשמח לעזרתכם
אם זה מורכב- אני מעונינת בעזרה בתשלום.

• הוסף לסימניות
להוסיף את הקוד לקובץ functions.php שבתבנית הבת.

PHP:
add_filter( 'woocommerce_loop_add_to_cart_link', 'condless_quantity_inputs_for_woocommerce_loop_add_to_cart_link', 10, 2 );
function condless_quantity_inputs_for_woocommerce_loop_add_to_cart_link( $html, $product ) {
    if ( $product && $product->is_type( 'simple' ) && $product->is_purchasable() && $product->is_in_stock() && ! $product->is_sold_individually() ) {
        $html = '<form action="' . esc_url( $product->add_to_cart_url() ) . '" class="cart" method="post" enctype="multipart/form-data">';
        $html .= woocommerce_quantity_input( array(), $product, false );
        $html .= '<button type="submit" class="button alt">' . esc_html( $product->add_to_cart_text() ) . '</button>';
        $html .= '</form>';
    }
    return $html;
}

• הוסף לסימניות
שתפי אם הצלחת :)

• הוסף לסימניות
הצלחתי!
ותודה לכל המסעיים!
בסוף השתמשתי בתוסף אחר ממה שזה אני:) המליצה- כי הוא לא עבר עדכון בתקופה אחרונה
אבל בעזרתו מצאי תסף אחר קליל ופשוט שעושה את העבודה מצוין-
Qty Increment Buttons for WooCommerce

את הקוד ראיתי אח"כ ולכן לא ניסיתי- אבל אני כן מעונינת לנסות אותו כי נראה לי שקוד ממוקד פחות מכביד על האתר

• הוסף לסימניות
להוסיף את הקוד לקובץ functions.php שבתבנית הבת.

PHP:
add_filter( 'woocommerce_loop_add_to_cart_link', 'condless_quantity_inputs_for_woocommerce_loop_add_to_cart_link', 10, 2 );
function condless_quantity_inputs_for_woocommerce_loop_add_to_cart_link( $html, $product ) {
    if ( $product && $product->is_type( 'simple' ) && $product->is_purchasable() && $product->is_in_stock() && ! $product->is_sold_individually() ) {
        $html = '<form action="' . esc_url( $product->add_to_cart_url() ) . '" class="cart" method="post" enctype="multipart/form-data">';
        $html .= woocommerce_quantity_input( array(), $product, false );
        $html .= '<button type="submit" class="button alt">' . esc_html( $product->add_to_cart_text() ) . '</button>';
        $html .= '</form>';
    }
    return $html;
}
אני אשמח לעזרה, אני גם רוצה לשים כפתורי - + בארכיון
מישהו יכול לעזור לי להשתמש עם הקוד? אין לי מושג איפה שמים את זה ומה צריך לשנות
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה