עזרה ציון רבי ישעיל'ה מקערסטיר בהונגריה

• הוסף לסימניות
מה המחירים פחות או יותר?

וכמה עולה המקומות לינה שם

אני רוצה לדעת פחות או יותר כמה זה יצא

ומה עושים אם חוזרים דרך בודפשט
תברר עם חברת ההשכרה האם תוכל להחזיר את הרכב בבובדפשט.
מחירי לינה בבודפשט יכולים להגיע ל100 ש"ח ללילה

• הוסף לסימניות
ואיך נגיע מחברת ההשכרה לשדה התעופה? (לכן אני מעדיף לקחת נהג)
ו100 ש''ח ליחיד או לזוג?
יש חברות השכרה שיושבות בנמל התעופה. אלה שיושבות סמוך לו והם לוקחים את הנוסעים לשדה נסיעה של 3/4 דק'.
כמובן לברר קודם
100 ש"ח ליחיד

• הוסף לסימניות
יש חברות השכרה שיושבות בנמל התעופה. אלה שיושבות סמוך לו והם לוקחים את הנוסעים לשדה נסיעה של 3/4 דק'.
כמובן לברר קודם
100 ש"ח ליחיד
בדברצן עולה לשכור רכב יקר,
ובודאי כשמחזירים בבודפשט,
כמו''כ יש הרבה זמנים שהם סגורים, למשל ביום א'.

• הוסף לסימניות
הבנתי שפרידלנדר הרבה יותר טוב ברמה יותר גבוהה ממני לא בקשו תרומה לא הייתי אצל רובין כי שמעתי שפרידלנדר טוב מאוד הייתי מאוד מרוצה

• הוסף לסימניות
טיסות יותר זול לדברצן אבל רכב יותר זול מבודפסט ואגב מדברצן לקרסטיר זה בערך 50 דקות ומבודפסט שעתיים בערך כך שנהג יהיה יותר יקר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
טיסות יותר זול לדברצן אבל רכב יותר זול מבודפסט ואגב מדברצן לקרסטיר זה בערך 50 דקות ומבודפסט שעתיים בערך כך שנהג יהיה יותר יקר
אבל מדברצן יש בימים מסוימים ולבודפשט יש כל השבוע.
לפעמים זה משמעותי מאוד.
בדברצן עולה לשכור רכב יקר,
ובודאי כשמחזירים בבודפשט,
כמו''כ יש הרבה זמנים שהם סגורים, למשל ביום א'.
התגובה שלי כוונה להשכרה בבודפשט ולא בדברצן

• הוסף לסימניות
הבנתי שפרידלנדר הרבה יותר טוב ברמה יותר גבוהה ממני לא בקשו תרומה לא הייתי אצל רובין כי שמעתי שפרידלנדר טוב מאוד הייתי מאוד מרוצה
רובם עוברים אצל רובין כיון שזה הבית המקורי של ר' ישעי' כממו"כ יש שם את חדר קבלת הקהל וכו'

לא תמיד הטיסות לדברצין יותר זולות
צריך לחשב את המחיר הסופי כולל נסיעות פנים ובזה אתה צודק לגמרי.....

• הוסף לסימניות
מישהו היה ויודע לתת לי אינפורמציה לגבי הפעילות במקום בימים רגילים [ולא ביום ההילולא]?
דרכי הגעה, אנשי קשר ועוד.
תודה רבה!

כאן יש לך מאמר עדכני על קרעסטיר עם מידע מפורט על כך מה ששאלת - דרכי הגעה מבודפשט או דברצן, הכנסת אורחים, לינה ועוד:

• הוסף לסימניות
כאן יש לך מאמר עדכני על קרעסטיר עם מידע מפורט על כך מה ששאלת - דרכי הגעה מבודפשט או דברצן, הכנסת אורחים, לינה ועוד:

תודה לך :)
האמת היא שזו הודעה מלפני שנה + ומישהו הקפיץ אותה.
הייתי כבר אז, היה נפלא ומרומם ב"ה.

• הוסף לסימניות
משהו יודע האם בעונה זאת בשנה מוגש שם אוכל
והאם זה בתשלום
והאם זה בצורה מוגבלת

• הוסף לסימניות
מה המחירים פחות או יותר?

וכמה עולה המקומות לינה שם

אני רוצה לדעת פחות או יותר כמה זה יצא

ומה עושים אם חוזרים דרך בודפשט
החל מ 20 דולר ללילה
האוכל בחינם
יש נסיעות עם ספידי רייד גם מבודפשט (

• הוסף לסימניות
למשהו יש דברים להוסיף
כל פרט יעזור
מנסיון
אוכל
נסיעות
מקומות לינה
אטרקציות באזור
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה