עזרה ציון רבי ישעיל'ה מקערסטיר בהונגריה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה רמת הכשרות בבתי הארחה/הכנסת אורחים בקרעסטיר?

• הוסף לסימניות
הבנתי שפרידלנדר הרבה יותר טוב ברמה יותר גבוהה ממני לא בקשו תרומה לא הייתי אצל רובין כי שמעתי שפרידלנדר טוב מאוד הייתי מאוד מרוצה
אני רואה שהייתם לפני שנה.
איך זה הולך שם מבחינת לינה?
כמו צימרים? יותר פנימייה? מה הסגנון?

• הוסף לסימניות
מה יש לכם לעשות שם שבת שלמה?
אנחנו בד"כ נוסעים לשבת בבודפסט או מקום אחר ואז בשישי או מוצ"ש קרעסטיר
ביום ראשון נטייל בבודפסט.
לא אני מתכנננת את המסע... אני רק אחת מהקבוצה... (אחים ואחיות ובני הזוג כמובן)

• הוסף לסימניות
קרעסטיר עם ילדים, מישהו התנסה?
ההכנסת אורחים מיועדת גם לנשים?
וזה נכון שבשבת עולה כסף הסעודות בהכנסת אורחים?
מישו היה במלון הזה ויכול להמליץ? (מחיר ל4 לילות לחדר עם 6 מיטות רק 700 ש''ח-לכל הלילות)

• הוסף לסימניות
קרעסטיר עם ילדים, מישהו התנסה?
ההכנסת אורחים מיועדת גם לנשים?
וזה נכון שבשבת עולה כסף הסעודות בהכנסת אורחים?
מישו היה במלון הזה ויכול להמליץ? (מחיר ל4 לילות לחדר עם 6 מיטות רק 700 ש''ח-לכל הלילות)
גם לנשים.
היינו השבת עם ילדה קטנה.
200$ אוכל ושינה
היינו אצל פרידלנדר.
לא מכירה את המלון שבקישור.

• הוסף לסימניות
200 דולר לזוג? ליחיד? לזוג + ילדה? כולל לינה במוצ"ש?

• הוסף לסימניות
למי שמגיע באמצע השבוע, מקום מומלץ וזול ללינה, ב’בית הרבנים’ בעיירה מאד, 10 דקות מקערעסטיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה