התייעצות ציורים בגיר על מדרכה ברחוב, זו פגיעה ברכוש הציבור?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מתלבטת אם זו פגיעה ברכוש הציבור,
ולכן, חשוב לי לדעת,
כשאתם רואים מדרכה מקושקשת בגירים צבעוניים, זה מציק לכם?
לא נגרם שום נזק,(מקסימום צבוע ליום יומיים) לכן זו לא פגיעה ברשות הציבור

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אם כן יש מישהו שזה מפריע לו

• הוסף לסימניות
ברחובות שקטים מפריע לי לראות קשקושי גיר על מדרכות , ברחובות עמוסים אני לא רואה את המדרכה :)
אבל נראה לי שזה לא נחשב לפגיעה ברכוש ציבורי כי זה משהו שנמחק במהירות.
האמת שגם בפארקים מפריע לי, לא יודעת למה.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אם כן יש מישהו שזה מפריע לו
לפני כמה שנים הבן שלי חזר מהגן וכל הבית נמרח בצבע ורוד.
אחרי חקירה מעמיקה מאיפה הצבע הזה הגיע לביתנו(בית של בנים בלי חשש ורוד כלל) גילינו שצבעו קלאס ענק בכניסה לבנין בגיר ורוד והילדון דרך עליו והצבע עבר לנעליים ומשם לרצפה.
וזה היה סיוט לנקות את זה!
אבל היום ממש לא אכפת לי. יותר יפה לראות מדרכות משורטטות בענק מאשר שקיות במבה/קשקש/איגלו וכו.
(בעיר הדמיונית העתידית שלי המדרכות יהיו נקיות לגמרי ואז כמובן שכל קשקוש גיר יצרום לי בעין)

• הוסף לסימניות
אני מתלבטת אם זו פגיעה ברכוש הציבור,
ולכן, חשוב לי לדעת,
כשאתם רואים מדרכה מקושקשת בגירים צבעוניים, זה מציק לכם?
היו פעם לילדים חיים יותר טובים מהיום כשלאף אחד זה לא הפריע ששחקנו קלאס, שציירנו חצי דרך ושחקנו ונהנינו, בנינו מחנה, והרחוב היה שלנו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה