ציורים, וציורים ועוד ציורים :)

• הוסף לסימניות
החלטתי לפנק ככה לכבוד ר"ח, מעלה עבודות מהתקופה האחרונה;)
הרוב תרגולי צביעה וציורים להנאתי, לא נעשה ללקוח/ה.
מיותר לציין שאין לעשות כל שימוש בציורים בשום דרך שהיא...
יהי רצון שה' ימלא משאלות ליבכם לטובה, חודש מבורך!!

• הוסף לסימניות
אנאללללללללל!
יפיפה ונהדר!
מדהים לראות את הסגנון הזה עובר גיור---
אהבתי את הצביעה שלך, השתדרגה מטריף!
והילדה עם השיער--- איזה מיוחד!

תמשיכי ליצור ולפנק אותנו בשיתופים!
ים הצלחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;n4966881:
אנאללללללללל!
יפיפה ונהדר!
מדהים לראות את הסגנון הזה עובר גיור---
אהבתי את הצביעה שלך, השתדרגה מטריף!
והילדה עם השיער--- איזה מיוחד!

תמשיכי ליצור ולפנק אותנו בשיתופים!
ים הצלחות

תודה רבה יפיתוש!!!! ממך זה בהחלט מחמאה :eek:
לאיזו מהן התכוונת? (עם השיער, לא זכור לי שאני מציירת קרחים:p)
אגב, משהו יודע איך מעלים את התמונות בגדול באופן ברור שהתמונות מופיעות זו מתחת לזו?

• הוסף לסימניות
הייי.... אני לא רואה שום דבר!!!
כשאת מצרפת קובץ את יכולה להגדיר לו אם הגודל שלו יהיה קטן/בינוני/גדול וכן אם לצרף תצוגה כנ"ל באיזה גודל שתרצי. אני בדרך כלל עושה את שתיהם כי יש אנשים (כמוני!!) שחסום להם האפשרות לראות קבצים באחת מהצורות.
לילה מווווושלם!

• הוסף לסימניות
זו לא את זה השדרוג

• הוסף לסימניות
את יכולה להעלות את התמונות שוב?

• הוסף לסימניות
גם אצלי אי אפשר לפתוח למרות שבדרך כלל זה לא קורה אצלי:(
מתה לראות את זה :(:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה