ציורים חדשים- מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
שלום!
אשמח לשמוע מה דעתכם לגבי האיורים המצורפים.
את הציור במחשב גיליתי לאחרונה וממש ממש נהנית מכל רגע של ציור!
תודה מראש...

קבצים מצורפים

• מוריה 5 copy.jpg
    KB 325.1 · צפיות: 17
  • מוריה 3 copy.jpg
    KB 304.4 · צפיות: 14
  • ילקוט 3 רקע בחירה copy.jpg
    KB 282.3 · צפיות: 18
  • רבי יהושוע 2 copy.jpg
    KB 187.1 · צפיות: 17
  • ורד 3 copy.jpg
    KB 219.8 · צפיות: 29
  • 1עותק.jpg
    KB 133.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אני אישית אוהב קצת יותר אמית
אבל בעולם של הילדים דווקא ציורים כאלה בלי הרבה
פאטשקע הם אוהבים יותר
צום קל לכולם

• הוסף לסימניות
ציורים מתוקים מאד!

איך ציירת?

• הוסף לסימניות
יש גישה אבל צריך עוד עיבוד

• הוסף לסימניות
חמודים וקלילים!
הפריע לי המעבר חציה בציור הראשון,עקום לעומת המדרכה.

• הוסף לסימניות
אם את מתחילה זה מעולה, זאת אומרת את משקיעה ואת ממלאה את כל הדף בפרטים וצבעים.. ואם את לא מתחילה אז יש לך פה טעויות ממש רציניות.. לדוגמא בתמונה הראשונה המעבר חציה עקום. ובתמונה הרביעית הבוהן של הילד בצד הלא נכון. (אלה הטעויות הרציניות יותר..)
כל מקרה פוטנציאל יש, אז בלי יאוש ובהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת יש פוטנציאל, יש סבלנות אבל יש עוד הרבה מה ללמוד ולהשתפר הסגנון ממש קליל ומתוק אבל אני אומרת לך בודאות שעוד כמה שנים תתבישי להסתכל על הציורים האלה... פשוט יש להם טעם של "בוסר"... :)

תיכנסי מידי פעם לפרוג תשפשפי את העיניים בציורים האמנותיים שיש כאן אני מאמינה שעצם הגלישה כבר תתן לך כלים להרגיש בעיות...

אם את רוצה תיקונים ספציפיים תעלי תמונה או 2 כפי שנהוג פה, הכל ברוח טובה!!
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
מאוד אהבתי את הציורים. יש פוטנציאל ענק וכדאי להשתפשף עוד קצת. אגב, יש בפרוג עוד מעט קורס מקצועי של איור לנשים, כדאי לברר...

• הוסף לסימניות
יפה, צריך ליטוש.
וכדי שלא תתיאשי בדרך- נסי לדפדף אחורה, ותראי איפה עמדתי לפני שנה וחצי... :)
עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
הסגנון מזכיר את "ילדים" של משפחה.
אני צודקת?

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכל אלו שהקדישו מזמנם להסתכל לבחון ולהאיר.
האמת, שאלו טעויות שגיליתי אותן כבר אבל מאוחר מדי כשקשה לשנות...
תודה על העצות- אשתמש בהן.
ומי, אני לא יודעת, זו לא אני הציירת. :)
ודיזי, ציירתי בפוטושופ. חלק עם עט גרפי וחלק סרוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה