ציורים למשניות.

• הוסף לסימניות
הדמויות כל כך מציאותיות ממש יצאו לי מהמסך.
והמתיקות שלהם שובה כל לב.

אהבתי....

• הוסף לסימניות
בס"ד
דבורה, את מהממת!!!!!
מציירת עם דקויות, עוצמה והעברת רגשות.
לא נראה לי שאגיע אי פעם לרמה שלך
ציורים ברמה שרק מי שלמד ברוסיה יכול להגיע אליו (מה לעשות זאת המציאות).
לקחת את הידע - והכשרון שהקב"ה חנן אותך - והלבשת אותו על הקודש.
עלי והצליחי
היה לי לעונג רב ללמוד אצלך.
קיץ בריא ופורה
רבקה

• הוסף לסימניות
לשפשף עיניים מרמת הציורים!!!
לאמץ אותם על כל פרט, קו וקו-קו!!
להתענג על הרוגע והעדינות!
ולהסתפק במועט שלא למדנו שם ברוסיה...
המשך הצלחות לרוב!

• הוסף לסימניות
השורה הרביעית היא עם שלוש נקודות כי רוסיה באה אחרי מתנת שמיים כ"כ מבורכת!
שעוד באה לביטוי על ספר קודש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חריק;1249430:
לשפשף עיניים מרמת הציורים!!!
לאמץ אותם על כל פרט, קו וקו-קו!!
להתענג על הרוגע והעדינות!
ולהסתפק במועט שלא למדנו שם ברוסיה...
המשך הצלחות לרוב!

תודה!
אבל רוסיה- זה לא העניין.
נכון שהיה שם חינוך טוב, אבל זה לא רק.
פשוט במשך 24 שנים אחרונות הגיעו לישראל יותר ממיליון רוסים-שישית מכל האוכלוסיה, אז פשוט רואים אותם לפעמים. לא כולם בין הרוסים חכמים ומוצלחים- יש ויש כמו בכל שכבה. אני אישית קיבלתי השכלה טובה, אבל אם לא הייתי עובדת עבודת פרך הרבה שנים בכל מה שקשור לציור, למה הייתה שווה ההשכלה הזאת? לאפס!!!
ההשכלה הכי טובה- זה לעבוד-לצייר כל הזמן, כמה שיותר. אני לא מכירה דרך אחרת להצליח.

• הוסף לסימניות
אכן, אין כמוך צודקת
אחד הפרופסורים שלי אמר שצריך 90% כסאון (תרגול) ורק 10% כשרון (מתת שמים) אולי הוא הגזים אבל הוא צודק.
לצערי שנים רבות לא ציירתי בשל לימודים באקדמיה לתואר ראשון ושני, ולימודי תעודה, וגידול שישה שובבים, ציירתי פה ושם לילדי לשם הוראה ולימוד קריאה,
(הם ידעו לקרוא היטב בגיל 3!)
והייתי רוצה לצייר הכל מחדש באופן ממוחשב לדור הבא בע"ה
לשם כך אני בפרוג
דבורה, מרגש אותי מאוד, איך את משתמשת במתת שמים שקבלת ובעבודה שהשקעת לאיור ספרי קודש.
זה היה תמיד חלום חיי, ציור יודאיקה.
עלי והצליחי ויהי הקב"ה עימך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה למפרט;1249926:
אכן, אין כמוך צודקת
אחד הפרופסורים שלי אמר שצריך 90% כסאון (תרגול) ורק 10% כשרון (מתת שמים) אולי הוא הגזים אבל הוא צודק.
לצערי שנים רבות לא ציירתי בשל לימודים באקדמיה לתואר ראשון ושני, ולימודי תעודה, וגידול שישה שובבים, ציירתי פה ושם לילדי לשם הוראה ולימוד קריאה,
(הם ידעו לקרוא היטב בגיל 3!)
והייתי רוצה לצייר הכל מחדש באופן ממוחשב לדור הבא בע"ה
לשם כך אני בפרוג
דבורה, מרגש אותי מאוד, איך את משתמשת במתת שמים שקבלת ובעבודה שהשקעת לאיור ספרי קודש.
זה היה תמיד חלום חיי, ציור יודאיקה.
עלי והצליחי ויהי הקב"ה עימך.

והפרופסור שלי (רוסי) אמר- 1% כשרון 99% עמל!
ובכל אופן חייבים את הלימודים הגבוהים של שנים עד לעצמות ולגידים (כמובן בתנאי שעובדים קשה על ש"ב ע"מ להכניס לראש) בשביל להגיע לכאלו תוצאות.
לעבוד חזק והרבה על ציורים בלי לימודים זה לפעמים בגדר לטפח שגיאות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חריק;1250287:
והפרופסור שלי (רוסי) אמר- 1% כשרון 99% עמל!
ובכל אופן חייבים את הלימודים הגבוהים של שנים עד לעצמות ולגידים (כמובן בתנאי שעובדים קשה על ש"ב ע"מ להכניס לראש) בשביל להגיע לכאלו תוצאות.
לעבוד חזק והרבה על ציורים בלי לימודים זה לפעמים בגדר לטפח שגיאות.

לא, בוודאי שבלי לימוד בסיסי לפחות אין מה לעשות באמנות.
איך אפשר לצייר בן אדם בלי ידע באנטומיה? בלי להבין מה הפרופורציות הנכונות וכו'. אי אפשר לצייר נוף ללא ידע בפרספקטיבה.
אי אפשר לצייר משהו תלת מימדי בלי לדעת חוקים של אור וצל.

לעולם לא אמרתי שלא צריכים ללמוד את כל זה.
רק רציתי להגיד שרק לימודים ללא השקעה מתמידה וניסיון- לא שווים כלום.

• הוסף לסימניות
דבורה

הייתי מעלה את העבודה הראשונה שלך של הרכבת שהעלית כשנכנסת לכאן לראשונה. רק כדי להשוות את ההתקדמות הבלתי רגילה

פשוט ווווואאאאאאאוווווו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי הלר;1250422:
דבורה

הייתי מעלה את העבודה הראשונה שלך של הרכבת שהעלית כשנכנסת לכאן לראשונה. רק כדי להשוות את ההתקדמות הבלתי רגילה

פשוט ווווואאאאאאאוווווו

תודה מוטי!)))
אוי, ואני כבר לא זוכרת מה העלתי… בפרוג אני משהו כשנתיים רק. נכון? ;)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דבורה,
אני פשוט נפעמת,
נכנסת לאשכול הזה שוב ושוב ולא גומרת להסתכל!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה