שיתוף חופשי ציורים לצביעה לילדים

יצירות לשימוש חופשי
  • הוסף לסימניות
בכף
כאן לדוגמא כתבתי
ציור קריקטורה בקווי מתאר בלבד, של ילד קטן חמוד בן 4 עם כיפה שחורה קטנה מתנדנד בנדנדה וצוחק, רקע לבן
עדיין לא הצלחתי...
באיזו תוכנה את משתמשת בדיזיינר?
אני מנוטפרת ,אין לי אפשרות לפתוח את דיזיינר
יש למישהו מושג אם אפשר להגיע לתוצאות דומות בלאונרדו או נייטקפה החינמיים? ואם כן מה ההנחיה?

• הוסף לסימניות
וואו איזה כיף כל הכבוד שככה אתם חושבים על הגננות אשמח מאוד אם תוכלו לעשות דברים שקשורים לזמן נגיד השבוע על הילדים שמגיעים לגן שבוע הבא להתחיל חודש אלול וכ'ו ושוב תודה ענקית שחשבתם עלינו הגננות

• הוסף לסימניות
2. ילד מחזיק בלונים
הורדה (7).jpg
הורדה (6).jpg
הורדה (5).jpg
הורדה (4).jpg
הורדה (3).jpg
הורדה (1).jpg
הורדה.jpg

• הוסף לסימניות
האם יש מישהו שיכול להעלות לי עוד הערב תמונה של 2 ילדים חמודים עם כיפות עוזרים להורים ומסדרים חדר מבולגן מלא בחפצים שונים?
או סיטואציות אחרות של כיבוד הורים אך בדגש על תמונה עם הרבה חפצים
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
האיורים מדהימים!!!!אשמח מאוד לאיור מסוג זה של ילדים חלקם עם פאת מסולסלות וחלקם עם פאות מאחורי האזניים בלונה פארק (לצביעה)
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני צריך תמונה של ילדה קמה בבוקר (מודה אני..) ילדה עדינה, שער אסוף, וכד' עדיף בקווי מתאר בשחור לבן לצביעה. תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה