שיתוף ציורים מפרויקט

• הוסף לסימניות
כמה ציורים שעשיתי לפרויקט גמר וכמה שציירתי להנאתי פוטרט ילד.jpgשמשון הגיבור.jpgכיפה אדומה-פרוייקט-2.jpgUntitled-4-01.jpg8ציור המלך.jpgאליעזר והגזר.....jpgbandicam 2020-10-28 18-05-06-699.jpg

• הוסף לסימניות
מדהים!
והדיוקנים, וואו!

• הוסף לסימניות
אני לא מאמינה זימזמתי לעצמי 'משוך בגזר, משוך בגזר...' וגילגלתי את הדף ואז אני רואה את הציור שלך!:eek:
אהבתי תציורים. בעיקר את הראשון , וואוו... תצליחי

• הוסף לסימניות
רגע..
לא כתבתי עדיין כלום?

כי נכנסתי לכאן כבר כמה פעמים להסתכל ולהינות כל פעם מחדש.
זה מדהים! מדהים!
כל אחד ואחד מהציורים. יש לך עתיד, את מוכשרת מאוד.

• הוסף לסימניות
ציורים יפים!

אליעזר והגזר - הגזר לא קצת יותר גדול מהבית? (או שאני צריך לזכור טוב יותר את סיפורי הילדות?)

שמשון הגיבור - האריה מדהים!
אבל לכאורה הוא אמור לעמוד על שתי הרגליים האחוריות כשהוא נאבק בשמשון.
(לדבר על כיסוי הראש החסר?)

• הוסף לסימניות
ציורים יפים!

אליעזר והגזר - הגזר לא קצת יותר גדול מהבית? (או שאני צריך לזכור טוב יותר את סיפורי הילדות?)

שמשון הגיבור - האריה מדהים!
אבל לכאורה הוא אמור לעמוד על שתי הרגליים האחוריות כשהוא נאבק בשמשון.
(לדבר על כיסוי הראש החסר?)
תודה..
בדיוק בגלל שזה סיפור ילדים הגזר יכול ליהיות גדול ולא מציאותי...
ולגבי האריה הוא בטוח עמד על שתי הרגליים האחוריות אבל הוא גם נלחם בשמשון אז כנראה שהוא מעד מידי פעם לא??
וכיסוי ראש אולי אתה צודק אין לי מושג מה היה פעם...

• הוסף לסימניות
בדיוק בגלל שזה סיפור ילדים הגזר יכול ליהיות גדול ולא מציאותי...
אז בהחלט עדיף הדמיון :)

וכיסוי ראש אולי אתה צודק אין לי מושג מה היה פעם...
בכל מקרה זה היה שבע צמות
וסביר להניח שכנזיר שלא התגלח - הזקן שלו היה ארוך ולא מסודר

• הוסף לסימניות
הרוב חסום לי :( ראיתי רק את הראשון והאחרון...
אולי תעלי כקובץ מצורף

• הוסף לסימניות
מושלם
והראשון באמת מטורף!

• הוסף לסימניות
הראשון:eek:
אחד הדברים המדהימים.
וואו.

• הוסף לסימניות
הדיוקן הראשון ממש מדהים! רמה גבוהה מאוד!

• הוסף לסימניות
אני רואה רק את הראשון והאחרון, והם מדהימים
יש מצב ל-PDF עם כל השאר?...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה