ציורים מציורים שונים

• הוסף לסימניות
שבוע טוב לכולם !
איזה כיף זה המוצ"שים הארוכים האלה שיש זמן לצייר ולהעלות בלי נקיפות מצפון מהשעה המאוחרת...
אז הנה קצת עבודות מהזמן האחרון:
קריקטורה אחת, כמה עמודי קומיקס וגם סתם ציורים קלילים כאלה לילדים שלומדים על מרובעים. אז- צפיה מהנה!
ועכשיו, תענו לי בבקשה -איך אני מעלה ציורים לתיק עבודות ושהם יהיו בגודל נורמטיבי ולא של עוג מלך הבשן..........:confused:
תודה!צפה בקובץ המצורף 323126

צפה בקובץ המצורף 323127

צפה בקובץ המצורף 323128

צפה בקובץ המצורף 323129

צפה בקובץ המצורף 323130

צפה בקובץ המצורף 323132

קבצים מצורפים

• קריקטורה .jpg
    קריקטורה .jpg
    KB 1,014.4 · צפיות: 33
  • קומיק 12.jpg
    קומיק 12.jpg
    1 MB · צפיות: 29
  • קומיק 11.jpg
    קומיק 11.jpg
    1.2 MB · צפיות: 26
  • קומיק 7.jpg
    קומיק 7.jpg
    1 MB · צפיות: 23
  • המרובע 4.jpg
    המרובע 4.jpg
    KB 924.1 · צפיות: 28
  • המרובע 5.jpg
    המרובע 5.jpg
    KB 562.1 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
30 צפיות ואף לא תשובה אחת?

את התמונות העליתי סתם כדי שיהיה לכם נחמד לענות לי;)
אני רואה שזה לא עבד :(
איך אני מכניסה קבצים בגודל לענין לתיק עבודות?????????

• הוסף לסימניות
צילום מסך של הציורים והגודל יורד בדיוק למידה המבוקשת.

ובחירת הצבעים שלך יפה ורכה.

ים הצלחות!

• הוסף לסימניות
גם אני עושה צילום מסך וזה בדר"כ יוצא מצוין.(לפעמים זה לא מספיק ברור, לו'יודעת למה)

והציורים מתוקים ונעימים!
הצלחתי להסתקרן מהקריקטורה והקומיקס...

• הוסף לסימניות
אני מציירת במנגה שומרת ופותחת בפוטושופ ושומרת כJPEG בQUALITY רושמת 8, וזה עולה בגודל סטנדרטי

• הוסף לסימניות
ממש דבש, הכל!
אהבתי את הקומיקס הראשון!

• הוסף לסימניות
וואי וואי וואי סוף סוף רואים אותך!!
הציורים מהממים! מרגישים בקומיקס מלא תנועה והתרחשות (איפה המילים?)
וגם הקריקטורה נוטפת מתיקות

• הוסף לסימניות
אני פותחת את העבודות ב''צייר'' ומורידה ל20 אחוז

• הוסף לסימניות
סגנון חמוד וקליל, חביב ומתוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה