ציורים מתוך הספר ציפור הנפש (שם זמני)

• הוסף לסימניות
*חסרת מילים*
אחד הדברים היפים שראיתי מעודי.

• הוסף לסימניות
חבל שאי אפשר לראות באמת עד כמה הכריכה מיוחדת.

קטיפה כחולה עם הטבעת כסף...

• הוסף לסימניות
תודה לה'. הספר יצא לאור. היום קיבלתי עותק ראשון.

ותודה לפורום המפרגן הזה.
ותודה לרב ארז משה דורון, וללב הדברים המתוקים.
ואי"ה נפתח בקרוב קורס לאיור דיגיטלי. פרטים בפרוג - בהמשך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י galedri;430764:
ותודה לפורום המפרגן הזה.
ותודה לרב ארז משה דורון, וללב הדברים המתוקים.
ואי"ה נפתח בקרוב קורס לאיור דיגיטלי. פרטים בפרוג - בהמשך.

הספר נראה ממש טוב כולל הכריכה (כולל הלוגו...), האיורים מקסימים.

כדרך אגב - 'לב הדברים' זה מהמקומות הכי מדהימים שאני מכירה. הרב ארז משה דורון מעביר שיעורים מדהימים ברמה שקשה לתאר. השיעור הראשון ששמעתי שם היה 'ציפור הנפש' לפני כחצי שנה ומיד רציתי לאייר את זה :)
אין לי מושג עד היום איך הגעתי לאתר, אבל מיד ששמעתי את השיעור הזה הוקסמתי ואני כל יום מתעדכנת בשיעורים ב"ה.

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yael;430837:
הספר נראה ממש טוב כולל הכריכה (כולל הלוגו...), האיורים מקסימים.

כדרך אגב - 'לב הדברים' זה מהמקומות הכי מדהימים שאני מכירה. הרב ארז משה דורון מעביר שיעורים מדהימים ברמה שקשה לתאר. השיעור הראשון ששמעתי שם היה 'ציפור הנפש' לפני כחצי שנה ומיד רציתי לאייר את זה :)
אין לי מושג עד היום איך הגעתי לאתר, אבל מיד ששמעתי את השיעור הזה הוקסמתי ואני כל יום מתעדכנת בשיעורים ב"ה.

תודה רבה.

אגב, גם אשתו של הרב ארז ציירת ואומנית ברמות על.
כל ציור שלה עוצר נשימה ומלא מלא בעומק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה