ציורים שלי!

• הוסף לסימניות
אחרי שנתיים שאני עוקבת כאן אחרי כל הציירים/ות המוכשרים/ות
אני מעיזה...
להעלות איורים שלי:eek:
לא למדתי אף פעם בשום מקום,
אז אני מאד מחכה לביקורת!
:):):)

קבצים מצורפים

• f1.jpg
    KB 416.4 · צפיות: 20
  • icolor.jpg
    KB 143.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
סגנון יפיפה!

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
חיכיתי שתגלי פה את הכישרונות שלך.

• הוסף לסימניות
קו יפה מאוד. אהבתי שהוא לא אחיד בעובי ושהוא פתוח וזורם.
צריך קצת לשים לב לתנוחות גוף.

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה!!
עתיד נפלא לפניך :)
שימי לב בתמונה השניה שהנערה מעופפת כחוט השערה, תייצבי אותה קצת והיא תהיה בסדר גמור. :)
בנוסף משהו בתנועה נראה לי קצת הצדעה יותר מהשקפה על הנוף. (אולי בגלל שהיא עומדת 'דום')

• הוסף לסימניות
איורים יפים מאוד!

אבל חסר לי צבע- למה כל הצבעים חיוורים?

• הוסף לסימניות
זה הסגנון שהלקוחה ביקשה.
תודה לכולם על התגובות!!
אני חושבת שהתנוחות גוף דורשות שיפור, ואשמח לקבל הארות...

• הוסף לסימניות
הנה הדגמה למה שהתכוונתי, היד זה נושא בפני עצמו. :)
בהצלחה! מאד אהבתי את הקו החופשי שלך.

• הוסף לסימניות
הערה לא קשורה לציור
הפסוק נגמר במילה אהבתיך ולא אהבתיו.

הציורים יפים אבל אני ממש לא מבינה בזה...

חני

• הוסף לסימניות
רק להסביר את אופציה 1 שלכאורה גם הקו יורד לכלום,
אם הקו יורד בין שתי הרגליים זה גם שיווי משקל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה