כללי ציורים של בעלי חיים

• הוסף לסימניות
או תמונות, בתנוחות שונות כגון פרה יושבת (ישיבה של כיסא) או סוס שיושב רגל על רגל.... וכו' וכו' כזה סוג.....
קצת דחוף..... :rolleyes:
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
לאפ'חד? נאסינג? גורניטש? כלום?

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה יש לי סתם חיות רגילות (תמונות ו-ויקטורים)
יעזור לך משהו?
(אבל חיות שיושבות על כסאות או שמשלבים רגלים או כל הרעיונות שלך אין לי איך להביא לך אלא אם תתן לי רעיון איך לצלם לך דבר כזה בלי שהפרה תברח לי מהכסא)

• הוסף לסימניות
דבורה, את חרוצה עובדת קשה על הש.ב... אני עדין לא התחלתי לחשוב על רעיון, אין לי זמן!!!!!!!
בכל אופן בהצלחה.

• הוסף לסימניות
חכי חכי... אני רק מנסה בתקוה שאצליח לבוא עם משו ביד....

• הוסף לסימניות
נסי לחפש חיות בקטגוריה של קריקטורות.
היה לי פעם דיסק כזה, אנסה לחפש מאוחר יותר, אך בינתיים תנסי לעשות חיפוש תחת השמות הנ"ל.

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור

כמה ציורים חמודים שמצאתי..

קבצים מצורפים

• 120.jpg
    KB 140.6 · צפיות: 28
  • 126.jpg
    KB 106.4 · צפיות: 17
  • 052.jpg
    KB 109.6 · צפיות: 14
  • 138.jpg
    KB 138.5 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה