ציורים של מתיקות

• הוסף לסימניות
שלום לקהילה הישנה שהתחדשה.
זוכרים את תתעורר התעוררתם?;)

בקיצער, אני צובע איורים לעלון 'מתיקות' ומשקיע כיכולתי די שבוע.
(לא תמיד מושלם, לפי הזמן שיש לי בתוך הלחץ של ערב שבת)

אשמח להערות ושיפורים ובעיקר על הצביעה וכן על האיור.

את הציורים אני מעלה באיכות טובה, מה שאין כן בעלון.
הציור המלא מצורף למטה, מאיזה שהוא סיבה אין תצוגה מקדימה.

נ.ב. זכויות יוצרים כמובן.

קישור הורדה לעלון
תהנו.
01.jpg 02.jpg 03.jpg

קבצים מצורפים

• ציור ראשי copy.jpg
    3.2 MB · צפיות: 40
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
דגאיש אין עליך, אתה כמו הציורים האלו בדיוק

לא שיגרתי, ומעניין.

אגב, אולי באמת תשתף אותי למה בחרת לרצף את המדבר הצחיח, במשטח גומי של גינה ציבורית...

• הוסף לסימניות
התגעגענו דגאיש.
הו, כמה תענוג לראות אותך כאן פעיל, הו.

הציור- וואו. מלא....צבע.

• הוסף לסימניות
דגאיש אין עליך, אתה כמו הציורים האלו בדיוק

לא שיגרתי, ומעניין.

אגב, אולי באמת תשתף אותי למה בחרת לרצף את המדבר הצחיח, במשטח גומי של גינה ציבורית...

תודה.
מחמאה, לא?;)

שיהיה נעים לעין ומושך
ערבוב פרחים ודשא.
במקום רצפה יבש וריק.

התגעגענו דגאיש.
הו, כמה תענוג לראות אותך כאן פעיל, הו.

הציור- וואו. מלא....צבע.

כן... אני גם
תענוג.
ועוד איתך:D

איך הוא אמר 'החיים בלי צבע אינם חיים'.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פישמן היקר,
אנא, תעלה לנו עוד עבודות מדהימות ומפוארות
ראיתי בתיק עבודות שלך יצירות מופת של ממש.
אל תשאיר אותנו לבד כאן, בבקשהההה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה