כללי ציורים

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש למשהו את הציורים מהלוח של ערכים? הילד שלומד וכו'?
דרוש לי בדחיפות.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
נראה שאלו ציורים שיש עליהם זכויות יוצרים. אולי מגלריית אלכסנדר?

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה של אלכסנדר, ביררתי ואמרו לי שאפשר להשתמש בזה, יש לך אולי ת'תמונות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pink;309115:
נראה לי שזה של אלכסנדר, ביררתי ואמרו לי שאפשר להשתמש בזה, יש לך אולי ת'תמונות?

הנה האתר שלהם
http://alexandergallery.biz/

וברור שאפשר להשתמש בתמונות משם..
רק הבעיה שזה רק לאחר שנפרדת מכ100$ לתמונה..

(אם ידוע לך על אפשרות אחרת להשתמש נשמח לשמוע...)

• הוסף לסימניות
דיברתי עם מנכל מערכים וקיבלתי אישור להשתמש בתמונות
אבל אני לא מצליחה להוריד מהגלריה, למה?

• הוסף לסימניות
למה לא מצליחה?
קליק על התמונה הרצויה, עוד קליק-התמונה ע"ג מסך שלם ו..שמירת תמונה בשם...

שיהיה בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pink;309155:
דיברתי עם מנכל מערכים וקיבלתי אישור להשתמש בתמונות
אבל אני לא מצליחה להוריד מהגלריה, למה?
אם את לא מצליחה להוריד כנראה שה100$ ששלחת להם היו מזויפים..;)
בקוצור אם לא הובנתי.. הגלריה הנ"ל מציעה ציורים בתשלום ולא בחינם כך שהאופציה של שמירה בשם חסומה שם...
(כנראה שמנכל מערכים זה לא מספיק...;))

• הוסף לסימניות
ברור שאי אפשר להוריד מהאתר זה חסום. מה חשבתם שכאלה דברים "כל דכפין ייתי ויכל"???
אם קבלת אישור מערכים אז אני יכולה לסרוק לך כי יש לי את הלוח של שנת תשס"ו (כאלה דברים לא זורקים...) רק תגדירי לי בדיוק איזה תמונות את צריכה. כי לא נראה לי שיהיה לי זמן לסרוק את הכל....

סרקתי את הילד שלומד בינתיים א-ב-ל.... אני לא מצליחה לצרף קבצים. ניסתי 3 פעמים ולא הלך. אז- אולי תתני מייל ואשלח לשם...
הצלחות!

• הוסף לסימניות
עכשיו רואה שיש חסימה לשמירה בשם...
אולי תנסי לצלם את המסך ולערוך בפוטושופ....

• הוסף לסימניות
א. תודה לכולם... במקום הלחצן....
ב. שיר תודה. זה לוקח זמן לסרוק ולא התכוונתי להטריח המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יש להם תמונה כמו הר שמסביב אנשים וההר למעלה נהפך לספרים, משו לא כ"כ מוגדר אם הבנת אותי אשמח אם תשלחי לי אותה, תודה רבה!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pink;309165:
יש להם תמונה כמו הר שמסביב אנשים וההר למעלה נהפך לספרים, משו לא כ"כ מוגדר

הציור שאת מדברת עליו הוא נראה לי של יוסי רוזנשטיין. לא?

• הוסף לסימניות
הכוונה לזו?
ברור שזו תמונה באיכות נמוכה, אך היא ממילא מוגנת בזכויות יוצרים.
התמונה פרי מכחולו של הצייר החרדי הנודע יוסי רוזנשטיין מבני-ברק.

קבצים מצורפים

• 111.jpg
    KB 19.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
לא בטוח שיש לערכים רשות להעביר זכויות יוצרים. ייתכן והם קיבלו זכויות להשתמש אצלם, ולא בטוח שזה תקף גם לגבי אחרים.
כדאי לברר טוב טוב.
בכל זאת זה לא של "ערכים", הם רק קנו את התמונה לשימוש בלוח השנה. הזכויות עד כמה שידוע לי נשארו של אלכסנדר.

• הוסף לסימניות
ואגב, צילום מסך זה רזולוציה של 72 DPI בלבד

• הוסף לסימניות
חבר'ה, כל התמונות שהיו בלוח שנה של ערכים הם של הצייר יוסי רוזנשטיין, שנתן אותם לערכים לשם צילום. אני מכירה מישהו שיש לו בבית תמונה של יוסי רוזנשטיין (קנה אותה בכסף מלא), וערכים ביקשו ממנו את התמונה לצילום. הוא נתן להם את התמונה אבל רק הוא לקח אותה והחזיר אותה.
אני לא יודעת אבל אני חושבת שאולי צריך לבקש רשות מרוזנשטיין עצמו (לשימוש בציורים שלו).
ולגבי התמונה שאני מדברת עליה יכול להיות שצריך לבקש רשות מהאדם שהתמונה שייכת לו כיום.
(אין לי מושג לגבי מה ההלכה אומרת אז לא לקחת אותי באופן ברור ומוחלט)

• הוסף לסימניות
דווקא התכוונתי לציור הזה:

קבצים מצורפים

• 12.jpg
    KB 264.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
pure זה התמונה שהתכוונתי
זה באמת של יוסי רוזנשטיין, ואני צריכה לברר את זה אצלו
תודה לכל העונים ומהסייעים, אם יהיה לי חדשות בעניין אעדכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה