ציורי קיר

• הוסף לסימניות
ניסיתי את כוחי גם בציורי קיר (בדרך קצת שונה), מה אתם אומרים?
(הצילום של הדובים יצא לי מאוד כהה)

קבצים מצורפים

• DSCF3296.JPG
    KB 646 · צפיות: 17
  • קיר דובי.jpg
    2.8 MB · צפיות: 18
  • דובי קיר 1.jpg
    KB 195.4 · צפיות: 19
  • דובי קיר 2.jpg
    KB 206.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מותק של ציורים!!!
זו העתקה או ציור שלך?

• הוסף לסימניות
שיפי זה מדהים!
זה נראה כמו מדבקות...
תשתפי אותנו בשלבי העבודה?
אייך טשטשת?
ציירת ישירות על הקיר או קודם במחשב?
אני ממש סקרנית כי מתאים לך לצייר ישר על הקיר...

• הוסף לסימניות
מקסים! אהבתי את הצבעים, החיוּת והתלת מימדיות של הדמויות והאלמנטים.

• הוסף לסימניות
סמדר, איך ידעת? זה באמת מדבקה, לכן הוספתי - בדרך קצת שונה. הציור, הוא ציור שלי במחשב, והדפסתי אותו על מדבקה, מה שמוזיל ומקל על העבודה.

• הוסף לסימניות
מקסים.
כיף לחיות בחדר ילדים כזה!
הדפסת על מדבקה שקופה אחת גדולה את כולם?
או שכל אחד זה מדבקה גזורה מדוייקת נפרדת?

• הוסף לסימניות
יפה!
עשית לי חשק לצייר לבן שלי על הקיר...

• הוסף לסימניות
הדפסת על מדבקה שקופה אחת גדולה את כולם?
או שכל אחד זה מדבקה גזורה מדוייקת נפרדת?
הדפסתי את כולם על מדבקה לבנה, כי שקופה יש רק מבריק, ומדבקה גזורה נפרדת עולה פי כמה וכמה. (בכל אופן, במקומות שאני בררתי)

• הוסף לסימניות
יפהפה!!!!!!!!!!!!!
כל הכבוד לך, נהדר וכיף לילדים!

• הוסף לסימניות
איזה רעיון גאוני! להדפיס במדבקות!
הרבה פחות מלכלך... :rolleyes:

ממש מתוק כל החדר!

היכן ניתן להדפיס על מדבקות שכאלו?

• הוסף לסימניות
ממש יפה שיפי! נראה תלת מימד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה