תודה על המחווהנכתב ע"י *לאה;902254:הנה משהו של ואן גוך להשראה
נכתב ע"י קקטוס;902266:תודה על המחווה
אני יכול לשלוח לך מצגת יפה של ציורים של ואן גוך שיש לי במחשב
מה שגאן גוך נותן לי זה לא השראה אלא חלישות הדעת,
ובקשר לעננים....אני מפחד לגעת בהם
אסור לכתוב פה דברים שמעוררים אסוסיאציות למטאפורות?נכתב ע"י bekki;902270:'לגעת בעננים',
אם הגעת אליהם,הגעת רחוק...![]()
נכתב ע"י קקטוס;902272:אסור לכתוב פה דברים שמעוררים אסוסיאציות למטאפורות?
כי זה לא פורום "כותבות חרדיות" שאני מנוע מגדרית מלהיכנס אליו...נכתב ע"י bekki;902274:וכל זאת למה?![]()
תודה, באמת שאין צורך, גם לי יש סטוק מכובד של ציורים, שלו ושל אחרים מכל הסגנונות והנושאיםנכתב ע"י קקטוס;902266:תודה על המחווה
אני יכול לשלוח לך מצגת יפה של ציורים של ואן גוך שיש לי במחשב
אותי זה דווקא מאתגרנכתב ע"י קקטוס;902266:מה שגאן גוך נותן לי זה לא השראה אלא חלישות הדעת,
למה? אם אתה עובד על שכבה נפרדת (במיי פיינט) מקסימום אם לא יוצא טוב אז מוחקים...נכתב ע"י קקטוס;902266:ובקשר לעננים....אני מפחד לגעת בהם
נכתב ע"י *לאה;902452:WOW...
הרבה יותר טוב!!!
תודה גם לך על ההערה המחכימה,נכתב ע"י אוהב0ישראל;902496:אהבתי את כל התהליך שהציור עבר עד לעיבוד הסופי.
מה שעדיין מפריע לי, ודרך אגב, זהו אחד מהחסרונות הגדולים של כל תוכנות הציור למיניהן לעומת ציור 'על חי', הוא שכמעט תמיד תרגיש את הטאץ' הממוחשב בציור.
אצלך, למשל, מרגישים זאת ביתר חדות, בקטע התחתון של התמונה. שם נראים כתמים סימטריים לחלוטין של אליפסות שמעידים כאלף עדים על נוכחות ממוחשבת בציור. לטעמי זה גורע.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים