כללי ציור או ויקטור כזה

• הוסף לסימניות
אני צריך ציור או ויקטור של ילד הלומד תורה כמו זה רק בלי רקע ואם אפשרות שימוש

תודה רבה מאוד

קבצים מצורפים

• 120.jpg
    KB 47.9 · צפיות: 16
  • indexCA1U0KLP.jpg
    KB 31.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
התמונות הללו הן ציורים ידניים של צייר מוכשר.
איך אתם רוצים כזה בוקטור?

ואגב תמונות אלו עולות הון רב

• הוסף לסימניות
לא ביקשתי תמונות האלו דווקא אלא רעיון דומה של ילד יהודי טהור

אגב התמונות הנ"ל מדהימות

• הוסף לסימניות
ילד יהודי טהור בוקטור? הצחקת אותי. (זכית במצוה)
מי מכין את הוקטורים החינמיים? גויים מגושמים.....

• הוסף לסימניות
לא ביקשתי ויקטור של מי שמכין את הטהורים

• הוסף לסימניות
מצורף קובץ קורל, בבקשה.

קבצים מצורפים

• Graphic1.rar
    KB 28.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
תודה רבה מאוד אבל אין לי קורל מה אני אמור לעשות

• הוסף לסימניות
///

קבצים מצורפים

• Graphic1.jpg
    KB 247.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוצניק;755572:
תודה רבה אין לי מילים

אולי גם תסביר לי איך אני מתעסק עם זה? יש לך מושג?

אם היה לך קורל...

• הוסף לסימניות
באיזה תוכנה אתה עובד?

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי אליך אלא לחוצניק.
אפשר להפוך זאת לקובץ וקטורי באילוסטרייטור.

• הוסף לסימניות
כשמייבאים את התמונה לאילוסטרייטור ולוחצים עליה נפתח סרגל למעלה. הראשון משמאל פעמיים גורם לו להיות עקומות. יש לך אפשרות בלחיצה ימנית לפרק את הקבוצה....

(משתמשי התוכנה באנגלית יגידו לך איך קוראים לזאת באנגלית בעברית זה עקיבה חיה והרחב)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה