כללי ציור או תמונה של נערת התות

• הוסף לסימניות
זה???

קבצים מצורפים

• STRBgirl[1].jpg
    KB 8.3 · צפיות: 56
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!
יש למשהו בובה יותר מתוקה אולי מחייכת, זה מאוד דחוף לי תודה

• הוסף לסימניות
הנה:

קבצים מצורפים

• תות.jpg
    KB 635.5 · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
יש אולי תמונה כזו שרואים את כל הילדה?

• הוסף לסימניות
strawberry shortcake בבקשה-

קבצים מצורפים

• argssc.gif
    KB 433.2 · צפיות: 55
  • vintage-ss.gif
    KB 544.5 · צפיות: 54
  • strawberryshortcake.jpg
    KB 18.3 · צפיות: 53
  • strawberryshortcake03.jpg
    KB 146.3 · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
אפשר בקלות רבה לשנות לחצאית בקובץ הויקטורי

קבצים מצורפים

• נערת התות.rar
    KB 279.7 · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
אה, לאה, אילו תמונות נוסטלגיות....

אפשר להוריד המון תמונות כאלה מאתרים לילדים - חפשי strawberry shortcake coloring pages, או בעברית, כמובן.

יש לי שניים כאלה, וכאן יש עוד הרבה.

קבצים מצורפים

• נערת התותים.rar
    KB 55.6 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
ללאה אלו תמונות מדהימות חיפשתי כאלה אם יש לך עוד בסגנון הזה אני מאד אשמח

• הוסף לסימניות
[QUOTEיש לי שניים כאלה, וכאן יש עוד הרבה][/QUOTE]
לינק לא תקין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה