ציור איור

• הוסף לסימניות
לא יודעת באם זה מקובל כאן,
אבל בגלל קוצר הזמן אני מנסה בכל זאת.

אני מחפשת ציירת שתאייר לי 30 איורים- קווים ללא מילוי.
קהל היעד- כיתות א' (ילדות חמודות וכאלה...)
גודל: חצי A5
במחיר: 30-40 ש'ח לאיור (הזוי?- אני לא יודעת)

מי שמעוניינת ויש לה כאן תיק עבודות יכולה ליצור איתי קשר באישי או כאן. או במייל
למי שאין כאן תיק עבודות תשלח לי למייל ציור לדוגמא. <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

יאללה- עגבניות;)

• הוסף לסימניות
מה היית רוצה שיהיה מצוייר שם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מענדי בריל;2078768:
מחיר זוועה, בכנות... :eek:

אני באמת כזו איומה?
אם כן למה פנו אלי כל כך הרבה עד שהיה לי ממש קשה לבחור?;)

סיכמתי עם אחת.
ברכה והצלחה לכל השאר!

• הוסף לסימניות
אם זה לא ממש, אבל ממש ציורים מינימליסטיים, אני עדיין חושב שזה מחיר די נמוך. מחיר סטנדרטי לציור שחור לבן הוא לפחות כפול. ודיברתי עם מאיירים אחרים. אחד מהם התבטא בערך כך: "פחות ממאה?! (ש''ח) הייתי מתקשר למאה..." ;)

• הוסף לסימניות
אם כל ציור היה צריך לפאר את שילוט החוצות בעיר, מילא.
אבל בשביל ספר קריאה לכתה א' צריך לשלם על כל איור 100 ש'- אתמהה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;2080327:
אם כל ציור היה צריך לפאר את שילוט החוצות בעיר, מילא.
אבל בשביל ספר קריאה לכתה א' צריך לשלם על כל איור 100 ש'- אתמהה

צודקת במקרה ו2 תנאים מתקייימים:
1. הציור בממוצא לוקח לא יותר משעת עבודה,
2. יש מספיק מאיירים/ות שמסכימים לעבוד במחיר שציינת
אז בהחלט אין סיבה לשלם יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה