כללי ציור בושם במש

• הוסף לסימניות
התיאשתי באמצע, זה ממש קשה ליצור את האשליה של נוזל ושקיפות אז יש עוד כמה דברים לשפץ, (וגם הפונט לא זהה) אך בסך הכללי, יש פה משהו חמוד, מה דעתכם?

לעלות את זה לאתר שלי? (שמי שלא יודע כתובתו פה:http://www.wix.com/natush/home

ואגב, ניסיתי לפנות לרימון שיפתחו את הלינק גם לחסומים, אבל הם טענו שהם עושים את זה רק ללקוח שלהם ספציפית ולא פותחים כללית, חסומים כבר אמרנו...)

או שאפשר לוותר על זה?

מצ"ב תמונת מקור והציור שלי

קבצים מצורפים

• בקבוק בושם יוקרתי-01.png
    KB 329.7 · צפיות: 13
  • בושם מקורי.JPG
    KB 174.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
בס"ד

עבודה יפה! אין ספק.

• הוסף לסימניות
מדהים... מדהים.... מדהים...
חבל חבל על הזמן

אין עליך נתי

• הוסף לסימניות
מתוק מאד

• הוסף לסימניות
מאוד מוצלח ויפה!!!

תוכל אולי להסביר לי איך עושים את זה שלב אחרי שלב? (או שמישהו יעלה מדריך לתת פורום מדריכים...)
אני לא מצליחה לעשות את זה למרות שניסיתי כמה פעמים. אני יודעת שמשתמשים בכלי הדגימה ובכלי המש אחד אחרי השני, אבל זה לא 'עובד' לי... :(

• הוסף לסימניות
תודה רבה

נכתב ע"י good_say;467857:
מאוד מוצלח ויפה!!!

תוכל אולי להסביר לי איך עושים את זה שלב אחרי שלב? (או שמישהו יעלה מדריך לתת פורום מדריכים...)
אני לא מצליחה לעשות את זה למרות שניסיתי כמה פעמים. אני יודעת שמשתמשים בכלי הדגימה ובכלי המש אחד אחרי השני, אבל זה לא 'עובד' לי... :(

זה כמעט בלתי אפשרי להסביר את זה בכתיבה.

הייתי ממליץ לך ללכת למישהו מומחה שיתן לך כמה שעורים, זה מצריך המון המון סבלנות.

מצטער.

ותודה לכולם על התגובות, האמת שאני אוהב את התוצאה, אבל עדיין יש מה לשפר כאמור

• הוסף לסימניות
good say:
במייל של פרוג <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> יש הדרכה איך לעבוד עם זה, שם ציירו פלפל ובננה.
לא זוכרת מי העלה לשם, אבל כל הכבוד לו ע"כ!

• הוסף לסימניות
המייל של פרוג מביא לי את האאוטלוק להוצאת הודעה. איך כן מגיעים להדרכה שכתבת עליה?

• הוסף לסימניות
נכנסים לאתר גימייל (אתר מייל של גוגל). ושם בשם משתמש ממלאים: prog81
בסיסמה: prog1234 ויש שם הרבה דברים מענינים....

• הוסף לסימניות
נתוש,
מסתבר שלא התייאשת אלא פשוט סיימת זה, מושלם
יפה מאוד

• הוסף לסימניות
תודה. לא נכנסתי לשם אף פעם . איך אפשר למצוא שם את המדריך שכתבת? כי עברתי על כמה עשרות הודעות וזה לא שם, גם החיפוש לא הניב לי תוצאות .

• הוסף לסימניות
מאד מוצלח, ניכרת השקעה רבה
תגידו, זה רק אצלי או שאצל כולם קופצת הנקודה להתחלה, סימן שאלה
זה די מרגיז סימן קריאה

• הוסף לסימניות
כבר השיגו אותי...
אבל זה מקסיםםםםםם !

• הוסף לסימניות
כבר השיגו אותי...
אבל זה מקסיםםםםםם !

• הוסף לסימניות
WOW איזו השקעה, כמי שמתאמנת בזה עכשיו אני יודעת איזו עבודת נמלים נעשתה כאן, יצא ממש יפה.
אם יש לך סבלנות... הייתי מציעה לך להוסיף כמה שכבות כדי להדגיש את הקוים הפנימיים של הלב בצבע כהה, ושכבה בהירה יותר על חצי הלב הפנימי/ימני כדי לשפר את השקיפות, הצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד

• הוסף לסימניות
ממש מקסים!!
מצטרפת למה שלאה כתבה לך. צריך לחזק את הדופן האחורי בשביל להבליט יותר את השקיפות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה