ציור בחדר הסגלגל :)

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
wow עבודה מדהימה!! איזה יופי........

• הוסף לסימניות
יפהפה, קסום!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;783227:
מאוד מאוד חמוד! מתי את מזמינה אותי לביקור? ;)
מתי שתרצי, רק תודיעי קודם :)

נכתב ע"י תקוה;783280:
כמה זמן לוקח דבר כזה?
קשה לי להעריך, כמה חודשים בהם כל שבוע- שבועיים גנבתי כמה פיסות זמן. בגדול משהו כמו 10 שעות.

נכתב ע"י צל;783429:
לפי מה נבחרו הצבעים?
והאם זו העתקה מציור או עפ"י דמיון אישי?
המשך הצלחה!
הצבע הסגול נבחר לפי החדר :)
מקורות השראה לציור- מכתביות ענתיקות משנות ילדותי. אהבתי את הסגנון וחשבתי שיתאים לחדר ילדים. מי שבקיא יזהה אולי את הדובון עם הפרחים... חוץ מזה הוספתי כיד הדמיון הטובה.

הצבעים- אקריליק. כלי הצביעה- מכחולים ומברשות. כלי עבודה- חצי כוס מים וסמרטוט...

ותודה על כל התגובות המחממות, לא התכוננתי לכזו הצפה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;783818:
מקורות השראה לציור- מכתביות ענתיקות משנות ילדותי. אהבתי את הסגנון וחשבתי שיתאים לחדר ילדים. מי שבקיא יזהה אולי את הדובון עם הפרחים... חוץ מזה הוספתי כיד הדמיון הטובה.

באמת הם הקפיצו לי מיד מכתביות ענוגות, סטים וזכרונות של החלפות על הדשא, אבל לא הייתי בטוחה האם יתקבל כמחמאה, אני כמובן סבורה שכן, זה נעים ומלבב להפליא.

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי!
הסיגנון, הרוגע, הגוונים ,העדינות והספונטניות המסוימת יחד עם החן הידוע שלך לצביעה נעימה,מושלם!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה