ציור בחול שמע ישראל

• הוסף לסימניות
אפשר להעלות לחסומים?
תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האמת פעם ראשונה שאני פשוט עם דמעות בעיניים מהשיר הזה.
אני זוכרת את עצמי לפני הרבה שנים שומעת את השיר המקורי באנגלית אולי עשרות פעמים ברציפות.
ועדיין לא הצטמררתי כמו עכשיו,
המילים כאן שונות מהמקור פשוטות יותר. נוגעות.
והביצוע המלטף יחד עם העבודה המדהימה שלך @נעמי נעמי פשוט שלמות.(y)(y)

אולי גם התזמון שכתוב שם רפואה שלמה לאמא והיום הייתה הלוויה שלה..:cry:

• הוסף לסימניות
מתרגשת לשתף
יצירה שהכנתי עבור קליפ לשירו של יעקב שוואקי
מרגש בסדר גודל ואת מוכשרת ממש!
איפה לומדים את זה?

• הוסף לסימניות
נעמי היקרה
המצגת פשוט מדהימה
רציתי לשאול שאלה דחופה
האם אפשרי להשתמש במצגת ולהראות בכנס חיזוק לע"נ אשה שנפטרה?
אשמח לקבל תשובה במיידי
זה מאד דחוף לי

• הוסף לסימניות
משהי יכולה לעשות איתי חסד ולרשום לי את המייל של נעמי הזאת?
מאד יעזור לי

• הוסף לסימניות
זה שיר שהתפרסם לציבור הרחב
לא נראה לי בעיה להקרין ברבים

• הוסף לסימניות
ואיך שחכתי
את מוכשרת בטירוף!!!

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את הקליפ הזה כקובץ
מי יכול להוריד לי?
עזרה ענקית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

זה אלבום של יעקב שוואקי חדש
  • תודה
Reactions: ש''ר1 //
1 תגובות
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה