חחחח... אהבתי, אתה פשוט לא יודע מה זה ציור בחול... אז הנה דוגמאות:נכתב ע"י קקטוס;1071546:תבקשי מהציירת לצייר, ובצילום תעמידי גבר שיעשה איזה קו או שנים...
למה החלטת שאני לא יודע?נכתב ע"י Magic Brush;1071660:חחחח... אהבתי, אתה פשוט לא יודע מה זה ציור בחול... אז הנה דוגמאות:
נכתב ע"י קקטוס;1071669:למה החלטת שאני לא יודע?
אני יודע מצויין, אם היא רוצה לצלם את התהליך כולו, זו באמת בעיה, אבל אם היא רוצה רק לצלם כצילומי אווירה או כחלק מעלילה, מה הבעיה לעשות את מה שהצעתי? (זה מה שעושים כשמצלמים שחקן שלא יודע באמת לנגן, משחקים עם זוויות הצילום, והשחקן יושב ו"מנגן" כשהפסנתר מסתיר את ידיו או שהוא מצולם מזווית אחרת וכו'.
כך עושים שרוצים לצלם "צייר" שהוא שחקן שלא יודע בקושי לצייר סמיילי בלי שבלונה.. )
נכתב ע"י Magic Brush;1071660:חחחח... אהבתי, אתה פשוט לא יודע מה זה ציור בחול... אז הנה דוגמאות:
נכתב ע"י mig;1071844:המאפיה זה ציור בקמח...
הרבה יותר כייף ועדין.
(כן, כמובן שהרעיון אותו רעיון)
צריך לזה נורא דיוק.ידוע למישהו?
אני צריכה לצלם ציור בחול, וכל מה שידוע לי הוא על נשים שעושות את זה.
איפה הציירים?
בקשר לאמנות בחול- אני מעלה סרטון קצר שעשיתי לאחרונה...
אשמח לשמוע חוות דעת שיפורים תיקונים והארות..! (לא באיכות הכי גבוהה מפאת הכובד.)
מחכה לשמוע מכם ומקוה שתהנו...
בקשר לאמנות בחול- אני מעלה סרטון קצר שעשיתי לאחרונה...
אשמח לשמוע חוות דעת שיפורים תיקונים והארות..! (לא באיכות הכי גבוהה מפאת הכובד.)
מחכה לשמוע מכם ומקוה שתהנו...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים