ציור במנגה צביעה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
אני עדיין לא מרגישה מספיק בטוחה במנגה
אשמח לקבל את חוות דעתכם

קבצים מצורפים

• לפרוג02.jpg
    KB 118.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
ממש מתוק.קווים נקיים .דווקא נראה שאת שולטת מצוין.

• הוסף לסימניות
אני מאוד אוהבת את הציורים שלך! ממש חמוד.

• הוסף לסימניות
מקסים, מקסים, אהבתי מאוד.

• הוסף לסימניות
מדהים לגמרי! אני כל כך אוהבת את הסגנון!

• הוסף לסימניות
מקסים!
זה דווקט מאוד מוצלחכיוון שלא מדובר בצביעה מסובכת אני מציע שתצבעי גם במנגה הדלי מאוד מאוד נוח לשימוש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;774249:
מקסים!
זה דווקט מאוד מוצלחכיוון שלא מדובר בצביעה מסובכת אני מציע שתצבעי גם במנגה הדלי מאוד מאוד נוח לשימוש
אינני יודעת איך משנים את פורמט הצבעים במנגה ל CMYK
כמו כן בפוטושופ אני משתמשת הרבה בכלי ההבהרה וההכהיה
האם יש להם תחליף במנגה?

• הוסף לסימניות
מה את מתכוונת כל הבהרה. והכהיה?
יש לך קצת ביצועים בfilter במנגה
באשר לcmyq אכן אניני יודע איך מחליפים במנגה ואם אפשר בכלל ...

• הוסף לסימניות
ובעצם אפשר לעשוץ export בcmyk אבל רק בפורמט .tiff (??) ובהגדרות ליד אפשר לבחור את המוד של הצבעים

ראיתי הרגע במדריך באינטרנט

• הוסף לסימניות
איזה חאמודד!! קווים יפים ופשוטים, כמו שצריך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה