ציור בצבעי מים

• פותח הנושא YR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני יודעת שיש פה בעיה שהילדה לא ממש מסתכלת על הגוזלים... בעפרון זה היה נרא בסדר ורק כשצבעתי אז גיליתי את זה. תגידו זה מאוד מפריעה?

קבצים מצורפים

• גוזלים.jpg
    KB 95.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
הציור יפה מאד.
לגבי המבט- תלוי מה את רוצה להביע,
זה יכול להראות, למשל, שהגוזלים האלו הזכירו לה את הגוזלים שהיו לה לפני שנתיים..

• הוסף לסימניות
יפה ועדין!
יש לה מבט בוגר מאוד!
לגבי המבט,אם חשוב לך שהיא תביט על הגוזלים,את יכולה רק להזיז את העישונים-כלפי מטה.הכיוון של הראש טוב.
בקטנה,בתוך הפה הייתי מכהה,אם בקו הלבן-התכוונת לשיניים ,אז הסיום לשלו צריך להיות מעוגל כלפי מעלה,ולא כלפי מטה כמו שהוא עכשיו.
בכללית הציור מקסים,באוירה מסקרנת ומענינת.

• הוסף לסימניות
אוהבת את הסגנון נורא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תמציאו דחוף תוכנה שנותנת כזו תוצאה...

דווקא המבט לא מפריע לי, זה נראה שהיא מסתכלת מעבר לחלון. (אולי נפל שם גוזל אחד?)
המשך הצלחה!!!!!!!!!
אשמח אם תשתפי- באיזה צבעים את צובעת (אני משערת שצבעי קרש מים, איזה דגם ואיזה חברה)
ועל איזה משטח.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה! זה צבעי מים "סנקט-פטרבורג" הם הכי טובים ונייר אקבארל כמובן, הנייר אפילו יותר מהצבעים חשוב שיהיה יכותי.

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד אהבתי

מדהים!

• הוסף לסימניות
יופי של איור!

• הוסף לסימניות
איזה סגנון מדהים!
מזכיר קצת את ספרי ילדותי...
ואין, אין שום תוכנה בעולם שתתן כזו תוצאה. זה רק הידיים המבורכות שחנן אותך ה', שלא ישוו לשום אפקט ממוחשב כזה או אחר.

• הוסף לסימניות
תיק העבודות שלך בהחלט שווה הצצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה