זה לפחות המינימום בכדי להבין מה צריך ללמוד.צריך קצת יותר מקורס מקוצר.
דווקא במנגה- כי אני לא מכירה חוברות כאלויש חוברות טובות שמסבירים על זה כמו שצריך
יש, אבל זה לא מותאם לשומרי תו"צ בשום צורהדווקא במנגה- כי אני לא מכירה חוברות כאלו
ואהו בבקשה! סוף סוף מישהו שאני יכולה לחנוך
קבלי
צפה בקובץ המצורף 402170 צפה בקובץ המצורף 402171 צפה בקובץ המצורף 402172 צפה בקובץ המצורף 402173 צפה בקובץ המצורף 402175 צפה בקובץ המצורף 402176 צפה בקובץ המצורף 402177 צפה בקובץ המצורף 402178 צפה בקובץ המצורף 402179 צפה בקובץ המצורף 402181
ובאופן כללי, פשוט תרשמי בגוגל או באתרי השראה (פינטרסט), או ביוטיוב ובקיצור בכל חור באינטרנט
manga face tutorial
ותתפרעי...
בהצלחה!
ולסיום:
@sweetpanda1 @אריאלה+ @YAEL97 כנסו, סוגרים את הדלת ויאללה בלאגן!
יש לי המון שאלות- במיוחד אלייךהיי!
יש לי קצת ניסיון ברישום בעיפרון (וגם כללית בציור)
אני זוכרת שהיו הרבה דברים שלא הבנתי,
ואילו היה מישהו שהיה מסביר לי זה חוסך לי המון זמן.
אז אם יש לך שאלות על העפרונות, או כלים או סתם משהו בחומר לא מובן לך-
תשאלי כאן, ואשמח מאוד לעזור לך, אם אדע
ואוו -תודה!![]()
א. אני מתחילה ציור בעיפרון הכי חלש שיש לי, H.
אפשר להתשמש גם ב2B אם זוכרים להשתמש במעט מאוד לחץ.
אח"כ אפשר להבהיר את הסקיצה בעזרת גלגול מחק גמיש על גבי הדף.
לצל אני משתמשת ב6B. אפשר גם להתחיל ב4B. בסוף הציור אני מרגישה צורך להדגיש יותר אזורים מסוימים בצל בעזרת 9B.
ב. בציור פנים, כמו בכל אלמנט אחר בציור, האיזורים הבהירים בH ו2B ואזורים המוצלים ב6B. אפשר גם לנסות להחליף 6B ב4B ליצירת צל יותר מעודן.
כשאת מציירת בסגנון קווי תתייחסי לקווים כמו לצל.
בפנים את יכולה להקטין מאוד את איזורי הצל. כלומר- רק מתחת לאף, לקו השפתיים, ובאזור העיניים. זה יכול ליצור ניגוד יפה בין הפנים לביגוד.
ג. בעיקרון לכל עיפרון יש טווח של "צבע" שהוא יכול להפיק מהבהיר ועד לכהה. תלוי מה כמות הלחץ שמפעילים עליו.
רוב העפרונות מסוגלים להגיע מהגוון הכי בהיר לגוון הכי כהה, או לפחות כמעט.
כך שבחירת העיפרון שמתאים לתוצאה שאת רוצה תלויה בך. אם איזה עיפרון הכי נוח לך להשתמש.
לכן אל תרגישי שאת חייבת לדבוק במה שכתבתי למעלה. אם יש משהו שנותן לך תוצאה טובה יותר לכי על זה. בסוף כמה ציורים את כנראה תראי שאת משתמשת ב3-4 עפרונות בלבד. וזה מצוין!
זה באמת מאוד מפחיד בהתחלה, לכן הרבה מהציורים הקודמים שלי היו חלשים ובלי חיות.ואוו -
בדיוק התחלתי לצייר בעפרונות - כמו שאת אומרת השתמשתי בהתחלה ב 2H כי הוא היה הכי נעים לציור ואחר כך התחלתי עם ההצללות- הבעיה שאני מרגישה שההצללות ממש מכהות את הפנים..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //