כללי ציור בשמן

• הוסף לסימניות
שלום,

אולי יש למישהו מושג למה אין לי בפוטושופ אפשרות של oil paint??

אני לא מוצאת את זה בפילטרים!!

דחוף מאוד!!!!!!!!!

תודה.

• הוסף לסימניות
כך נראה אצלי.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 417.3 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
אני יודעת שכך זה אמור להיראות, רק שאצלי אין את זה בנתיים אני מנסה עם מה שנמן לי גרף הול
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 456;2138185:
אני יודעת שכך זה אמור להיראות, רק שאצלי אין את זה בנתיים אני מנסה עם מה שנמן לי גרף הול
תודה.

מגירסה CC2015 ומעלה - יש את הבעיה הנ"ל.
והצילום מסך של גרפרינט - הוא רק בגירסה CS6 או CC בחיתולים

• הוסף לסימניות
לי יש את CC 2014 ובנתיים לא הצלחתי!!!

אני מיואשת:eek::eek::eek:

כתוב שהוא חזר בגירסה של 2015
זה אומר שלי אין סיכוי למצוא אותו בכלל???

• הוסף לסימניות
אצלי הוא לא זמין (CC 2015.5) וכשאני משנה בהגדרות

הוא נהיה זמין אך הפוטושופ קורס :(

יש אפשרות לסדר את זה?

(אגב שמעתי על תוסף דומה בשם grey-cstoration מישהו יודע במה מדובר?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;2138209:
אצלי הוא לא זמין (CC 2015.5) וכשאני משנה בהגדרות

הוא נהיה זמין אך הפוטושופ קורס :(

יש אפשרות לסדר את זה?

(אגב שמעתי על תוסף דומה בשם grey-cstoration מישהו יודע במה מדובר?)

גם אצלי יש אותו אבל הוא לא זמין גם כן

• הוסף לסימניות
יש לכם אפשרות להסביר לי איפה ואיך משנים את ההגדרות??

אני חייבת לנסות!!

תודה מאוד לכולם!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה