ציור ב-75 מליון דולר - לציירים של פרוג יש עתיד

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
מתוך כללי הפורום:

אין להעלות תמונות נשים אלא בקובץ סגור (ZIP) ולהודיע על כך.
אם זה תמונות לא צנועות אין להעלות כלל קישור כזה ימחק ללא התראה והודעה מראש. אם זה אתר עם נשים נא לציין זאת. כדי שהמשתמש יחליט אם להכנס או לא.

• הוסף לסימניות
בשורה שלישית מצד שמאל -זה אני! עם 75 והרבה אפסים אחרי בתוך הכיס..

את האמת פעם אחת העירו לי שהמחירים שלי זולים קצת .... חסר כמה אפסים ..

דור אחרון היוקר יעמיר ..עד כדי כך ??
זה כבר לא מחירון זה מספר טלפון!

• הוסף לסימניות
אני ראיתי "יצירות" במוזיאון לאומנות מודרנית בתל אביב - שנראים כמו עבודה של רבע דקה באילוסטרייטור...

אבל מה שהכי הדהים אותי היתה פשוט "יצירה" ענקית שנראית כמו מישהו שפתח עמוד, יצר מלבן - מילא בצבע אחיד בגוון בז' - וזהו!!!
מסתבר שהיצירה המופלאה הזו עלתה כמה מיליונים טובים - אבל האמת, זה מגיע ל"אומן" רק על כך שהצליח לשווק "צבע מילוי אחיד" בכמה מיליונים... :)

טוב, הנה ה"יצירה" - ועוד כמה שתלויות לידה:
צפה בקובץ המצורף 145937
צפה בקובץ המצורף 145936
צפה בקובץ המצורף 145939
צפה בקובץ המצורף 145938

מה אתם אומרים?
אומנות גיאומטרית או אומנות שיווקית?
:)

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 73.7 · צפיות: 17
  • Untitled-4.jpg
    KB 39.3 · צפיות: 23
  • Untitled-2.jpg
    KB 114 · צפיות: 17
  • Untitled-3.jpg
    KB 86 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
פשוט לבייש את מושג "אומנות" ו" יצירה"...

• הוסף לסימניות
ה -75 מליון לא מגיע לצייר (שלא תמיד נשאר חי עד אז) אלא לסוחר ה- 20 של הציור, כשכל אחד בתורו קיבל גם הוא עשרות אלפי אחוז.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהאשכול הזה עונה סופית על השאלה הנידונה האם צריך להיוולד עם כישרון בשביל להיות אמן...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י daniella f;897621:
נראה לי שהאשכול הזה עונה סופית על השאלה הנידונה האם צריך להיוולד עם כישרון בשביל להיות אמן...:)
בשביל להגיע ל- 75 מליון דולר צריך כשרון מולד לשיווק, לא לציור...:p

• הוסף לסימניות
מסקנה- בשביל להיות צייר צריך כשרון.
בשביל להיות צייר עשיר- יחצ"ן.
:(

• הוסף לסימניות
במחילה מכבודכם, הייתי כבר בתערוכה במוזיאון תל אביב שהציגו... אסלה...
וגם תיבה כזו של מפתחות, ושם הסבירה המדריכה במוזיאון שזו אומנות קינטית או משהו כזה, תוך שהיא פותחת וסוגרת את מכסה הקופסא.....
נו, נו...

• הוסף לסימניות
ציור לא נמדד לפי הכסף שנשפך עליו..
אבל גם לא לפי שעות הציור שנמרחו עליו.
הציורים הכי מוצלחים שלי למשל, מבחינה אמנותית ארכו שעות בודדות.
וזה לא 'אומנות' ב'ו' שכידוע מתיחסת לבעלי מלאכה כמו סנדלרות חייטות וכדומה, אלא לאמנות כמטרה שמובעת ע"י הצינור, הכלי, ה'יצירה'.
נכון שיש ציירים שעוסקים ב'אומנות'
(רוב הציירים המקצועיים שמתמחרים ציורים עוד לפני שבוצעו...)
ולסיום, אמן טוב לא נמדד ביכולתו לצייר את הציור הכחול, אלא ביכולת שלו להבין את הציור ואת המניע ליצירה. אחרת, יש לו הרבה מה ללמוד....

• הוסף לסימניות
אפרים קישון כתב ספר נגד האומנות המודרנית,
ושם כתב שהאמנים הנ"ל הם אנשים בעלי חוש הומור מפותח,
והם פשוט צוחקים על כל העולם.

שמעתי סיפור על תערוכה מודרנית, שבזמן ההכנה שלה שכחו סולם באמצע האולם. וכולם חשבו שהוא היצירת אמנות הכי טובה עד שבא מרכיב התערוכה חהוציאו...

אם היה,איני יודע, אך וודאי יכול היה להיות.

• הוסף לסימניות
הבן שלי צייר את זה,
אבל הוא לא נתן לי אחוזים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;900348:
הבן שלי צייר את זה,
אבל הוא לא נתן לי אחוזים...
באיזו תוכנה? נשמח לראות הדגמה לתהליך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה